VV Robin tisztában van vele, hogy villatársai és a nézők nagy része szürkének találta karakterét a VV7-ben. Az érzékeny és nyugodt srácot ebben a magamutogató világban szokatlan karaktere mégis a győzelemig repítette. És ő nagyon hálás, elsősorban az édesanyjának, akit álomutazásra visz. 

VV Robin győzelme kihirdetése után nem szégyellte sem a könnyeit, sem pedig kimutatni szeretetét édesanyja iránt, aki 2 éves kora óta egyedül nevelte, miután szülei elváltak. Jó volt hallani egy huszonéves srác szájából a dicsérő szavakat, és hogy tisztában van vele, mennyi mindent köszönhet édesanyjának. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem is kérdés, hogy anyukámat elviszem a nyereményemből nyaralni, sohasem voltunk még tengerparton. Eddig nem adódott lehetőségem meghálálni azt a 26 évet, míg egyedül felnevelt. Sajnos nem volt apa mellettem, és egy álmodozó, nyugodt és érzékeny srác lett belőlem, ami a jelek szerint nem feltétlenül negatívum. Ha anyukám nem lenne, én sem állnék itt. Ő adott lehetőséget, hogy suliba járjak, hogy edzhessek, hogy vízilabdázzak! A villában csak piszkáltak, szürkének tartottak, olyannak, aki semmiképpen sem való közéjük. Még a korábbi szériában szereplő szintén csendes srác egykori gúnyneve, a tuja is rám ragadt. Pedig nekem is van véleményem mindenről, amit nem mindig vállaltam. Annyiféle helyzet alakult ki, annyiféle információt kaptam, hogy azt vettem észre, ha valaki azonnal reagál valamire, sokszor nincs igaza. Nem akartam belekeverni magam olyan konfliktusokba, amelyből nehéz kimászni" – árulta el a VV7 győztese, aki komolyabb viták és magamutogatás nélkül tarolt. Nemcsak a játékban, a szerelem terén is, ugyanis a villába ideiglenesen beköltöző VV-s veterán, Anett személyében váratlanul eltalálta Ámor nyila.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Sok kosarat, sok negatívumot kaptam bent a lányoktól, már azt hittem, velem van baj. De rá kellett jönnöm, hogy egyszerűen csak más típusú lányokat tettek be a műsorba, mint akikkel megtalálom a közös hangot. A nálam 7 évvel idősebb Anettel az első pillanattól kezdve más volt. Alapvetően az idősebb nőket kedvelem, a 30 év feletti hölgyekkel érzem jól magamat. Tőlük tudok tanulni, egy érettebb nő jobban oda tudja tenni magát érzelmileg egy kapcsolatban, más az értékrendjük, más a hozzáállásuk. A fiatal lányok sokkal többet elvárnak tőlem, mint ami vagyok. Lehet, hogy anyakomplexusom van?" - nevetett a felismeréstől Robin, aki majd most kezdi csak el megismerni új szerelmét, akivel 3 intenzív napot töltött.

/1503/Robin201532144323

A havi 1 millió forint nyertesének ezentúl nem lesz gondja albérletre, megélhetésre. Attól sem kell tartania, hogy elherdálja az ölébe cseppent vagyont.
„Hét éve elköltöztem otthonról, négy éve magamat tartom el. Albérletből albérletbe vándoroltam, így nem tudtam egy fillért sem hazaadni, hiába próbáltam gyűjteni. Tökéletes fordulat állt be az életembe, innentől kezdve én segítek anyukámon, és nem én várom el, hogy ő segítsen nekem. Pont ezért küzdöttem. Úgy terveztem, ha a játék nem sikerül, akkor nyáron külföldre megyek dolgozni, hajóra készültem pincérnek. Már szolgáltam fel a fővárosban, de nem jutottam egyről a kettőre, és úgy vettem észre, hogy csak telik az idő és nem tudok magamból többet kihozni. Innentől kezdve maradhatok itthon" - tette hozzá a nyertes, aki több villalakóval ellentétben nem gondolkozik azon, hogy a médiában helyezkedik el.