Holtan találták Charmayne Maxwell énekesnőt

Forrás: Twitter/Brandon Maxwell -
halottkém halál vizsgálat rendőrség törés pohár ittas állapot bor sérülés nyomozás férj Brownstone esés Charmayne Maxwell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel halt meg a Brownstone énekesnője, ismertebb nevén Maxiee. A rendőrség egyelőre vizsgálja a szerencsétlen baleset körülményeit.

Charmayne Maxwellre február 28-án este talált rá a férje Los Angeles-i otthonukban, amint a konyhapadlón feküdt vágásokkal a nyakán, elvérezve – írja a TMZ. A tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő halálhírét a család is megerősítette. A rendőrség eddigi vizsgálatai kizárták a gyilkosság lehetőségét.

Charmayne testvére, Brandon Maxwell ezzel a képpel köszönt el testvérétől Forrás: Twitter/Brandon Maxwell

A nyomozás eddigi eredményei szerint a Brownstone énekesnője feltehetőleg a teraszról tartott visszafelé egy pohár borral a kezében, amikor elesett, majd az eszméletét veszített énekesnő tarkóját felsértette a szilánkokra tört üveg. A kilencvenes évek r&b sztárjára már holtan talált rá férje, Carsten Soulshock. Hogy a szerencsétlen baleset ittas állapotban történt-e, arról a már folyamatban lévő halottkémi vizsgálat fog dönteni. Charmayne Maxwell 46 éves volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.