Vilmos herceg még elefántot is csak jó célért simogat

Forrás: Northfoto -
Kína Katalin hercegnő körút látogatás Japán simogatás etetés Vilmos herceg elefánt György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege a várandós Katalin hercegnő és a kis György herceg nélkül érkezett hatnapos japán-kínai körútjára, ahol többek között Ran Rant, az elefántot is meglátogatta.

6 nappal ezelőtt vette kezdetét Vilmos herceg Japánba és Kínába szóló diplomáciai körútja, ahol többek között egy vadelefántok élőhelyeként fenntartott dél-kínai parkot is meglátogatott.

Forrás: Northfoto

A 33 éves brit trónörökös, aki köztudottan szívügyén viseli az állatvédelmet, egy Ran Ran nevű elefánt ebédje körül segédkezhetett: répával és egy kis simogatással is elláthatta a 13 éves állatot. Cambridge hercege, aki a második gyermekével várandós Katalin hercegnő és a kis György herceg nélkül érkezett a kontinensre, a régió elefántcsont kereskedelmének befejezésére akarta felhívni ezzel a figyelmet. Na, de mindeközben hol volt Katalin hercegnő? ITT kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.