Hivatalos! Katalin és Vilmos második gyermeküket várják

bejelentés terhesség Katalin hercegnő David Cameron Vilmos herceg rosszullét Kensington-palota György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnéje hivatalos közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy Katalin ismét várandós, második gyermeküket várják - írja a BBC. Nagyon gratulálunk nekik!

Vége a találgatásoknak! Katalin ismét babát vár – erősítette meg közleményében a Clarence House. A dokumentum szerint az újdonsült kismama és a család összes tagja úszik a boldogságban. Katalin örömét kissé beárnyékolja, hogy – csakúgy, mint első várandóssága alatt – most is reggeli rosszullétek gyötrik, így a Kensington-palotában orvosi felügyelet alatt áll.

Kisfiút vagy kislányt kívánsz Katalinnak és Vilmosnak?

Kattints a képre és nézegess cuki fotókat György hercegről egyéves szülinapja alkalmából! Forrás: Dukeandduchessofcambridge.org

A brit miniszterelnök, David Cameron Twitteren gratulált a párnak. Katalinék első gyermeke, György tavaly július 22-én született.
A szép hercegnő második terhességéről már áprilisban felröppentek pletykák a brit sajtóban. Nyáron pedig már egyenesen fogadásokat is lehetett kötni a második baba nevére.

Nézd meg, milyen gyönyörű volt az első terhessége alatt Katalin:

/1306/Katal201363145828Lesifotó: Vilmos és Katalin romantikáztak egyet - de hol van a kis György herceg?http://www.life.hu/csalad/20140831-kate-middletont-es-vilmos-hergceget-a-repteren-kaptak-lencsevegre-eppen-utazni-keszultek-george.htmlA hercegi pár a Kings Cross állomásra érkezett a spánieljükkel, Lupóval együtt, hogy innen utazzanak a norfolki, nemrég felújított házukba, Ammer Hallba, amit a királynő ajándékozott nekik. Család--Könnyezve emlékezett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140805-katalin-hercegno-vilmos-herceg-es-harry-herceg-az-elso-vilaghaboru-hosi-halottjaira-emlekezett.htmlKerámiapipacsot ültetve emlékezett meg az első világháború hőseire Cambridge hercegnéje, Vilmos és Harry herceg.News--Már fogadni lehet Katalin és Vilmos gyermeke nevérehttp://www.life.hu/csalad/20140716-katalin-es-vilmos-masodik-gyermeke-nevere-mar-fogadni-is-lehet.htmlHamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő - legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul. A pletyka egyébként a hercegnő régi barátnőjétől kapott szárnyra. Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.