A Rising Star győztesese átvehette 6 millió forintot érő nyereményautóját. Bár Mirának még nincs jogsija, a Life.hu-nak elárulta, lesz, aki vezeti majd a pazar verdát.

Várhegyi Lucas Palmira minden ellenfelét maga mögé utasította és megnyerte a TV2 tehetségkutatóját. Szerdán pedig átvehette a nyereményautóját, amit egyelőre a család többi tagja élvez majd. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Jogosítványom még nincs, ez a szép autó viszont inspirál arra, hogy megszerezzem. Érettségi után el is kezdem a tanfolyamot. Addig pedig anyáék élvezik majd, így nekik is jutott a nyereményből. Igaz, már van autónk, de ez sokkal szebb és nagyobb" – mesélte Palmira, aki a műsor óta folyamatosan építi a karrierjét.

 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Múlt héten mentem először iskolába a verseny óta, csodálkoztak is az osztálytársaim, hogy újra köztük vagyok. A pletykák megleptek, főleg, amikor valaki azt állította, idegen fiúkkal csókolózom. Pontosan nem tudom, ki lehetett. Csak találgatok. A gimnáziumban az a jó, hogy az osztályomban senki nem irigykedik rám. Ezért sem lettem magántanuló, és azért sem, mert nagyon szeretem az évfolyamot és a tanáraimat" – magyarázta Mira.

Ennyibe kerül Mira fél órára
Alig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek. A Life.hu cikkéből megtudhatod, Mira mennyiért énekel.