Várhegyi Lucas Palmira TV2 milliós ajándék Rising Star nyereményautó jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star győztesese átvehette 6 millió forintot érő nyereményautóját. Bár Mirának még nincs jogsija, a Life.hu-nak elárulta, lesz, aki vezeti majd a pazar verdát.

Várhegyi Lucas Palmira minden ellenfelét maga mögé utasította és megnyerte a TV2 tehetségkutatóját. Szerdán pedig átvehette a nyereményautóját, amit egyelőre a család többi tagja élvez majd.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Jogosítványom még nincs, ez a szép autó viszont inspirál arra, hogy megszerezzem. Érettségi után el is kezdem a tanfolyamot. Addig pedig anyáék élvezik majd, így nekik is jutott a nyereményből. Igaz, már van autónk, de ez sokkal szebb és nagyobb" – mesélte Palmira, aki a műsor óta folyamatosan építi a karrierjét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Múlt héten mentem először iskolába a verseny óta, csodálkoztak is az osztálytársaim, hogy újra köztük vagyok. A pletykák megleptek, főleg, amikor valaki azt állította, idegen fiúkkal csókolózom. Pontosan nem tudom, ki lehetett. Csak találgatok. A gimnáziumban az a jó, hogy az osztályomban senki nem irigykedik rám. Ezért sem lettem magántanuló, és azért sem, mert nagyon szeretem az évfolyamot és a tanáraimat" – magyarázta Mira.

Ennyibe kerül Mira fél órára

Alig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek. A Life.hu cikkéből megtudhatod, Mira mennyiért énekel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.