Tíz kilót fogyott álomnyaralása alatt Bódi Guszti

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
Távol-Kelet fogyás Kambodzsa Bódi Guszti Bódi Margó koplalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bódi házaspárnak régi álma vált valóra azzal, hogy eljutottak a távol-keleti országba. Guszti azonban kénytelen volt koplalni.

A Bódi házaspár a TV2 Mokka adásában mesélte el, hogy 10 éve barangolnak távol-keleti vidékeken. Idén Kambodzsába is ellátogattak. Guszti azonban a kalandozás alatt sokat fogyott, és ez nem csak Margó szigorú diétájának köszönhető. Az énekesnek ugyanis annyira nem ízlett a helyi koszt, hogy inkább éhezett.

Forrás: Facebook/Bódi Margó

„Mielőtt elmentünk Guszti 103 kiló volt, most pedig 94. Kambodzsában fogyott Guszti, mert ott éhezett. Mindent 1 dollárért adtak, de semmi nem ízlett neki" - mesélte Margó, akitől férje vette át a szót.
„Nagyon bejön nekünk ez a kultúra, és az ottani emberek, már kezdenek művelődni, európaiasodni és szeretik a pörköltöt" – nevetett Guszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.