Így nyaralnak a celebek: Vámos Erika bejárta Ázsiát

Forrás: Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika Thaiföld Kambodzsa körutazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika egy hónapos ázsiai körutazáson vett részt, bejárta Kambodzsát és Thaiföldet. A TV2 műsorvezetője úgy érezte, rengeteg fontos, halaszthatatlan dolga van még a világban, így nekiállt beutazni a világ keleti felét.

Maradandó élményeket szerzett a műsorvezető az útján. Evett skorpiót, aludt úszó házban egy csodás kis öbölben, áram és minden komfort nélkül, esténként varázslatos történeteket hallgatott Buddha életéről. Egy sötét kambodzsai utcán pedig belefutott műsorvezetőtársába, Kárász Robiba és kedvesébe.

Forrás: Facebook/Vámos Erika

"Ekkor jobbra néztem és ott ült a Kárász Robi és a kedvese, Róza. Egy széken. Ja, nem! Ketten, két széken. Az út szélén. Robi könyökölt és engem nézett. Utólag elmondta, azon gondolkodott, hogy ez a lány itt Kambodzsában hogy hasonlít az Erikára" - kezdett bele a történetbe.

"Annyira szürreális volt, meg egyébként is, ezeket a gondolatokat oly nehéz lefejtenie magáról az embernek és egy pillanat alatt újra jelen lenni, hogy csak a testem reagált. Megállította a lábaimat és szép lassan közelebb hajoltam Robi arcához, mint amikor valami különleges, gyönyörű bogarat lát az ember, aztán bugyogni kezdett belőlünk a nevetés. Nem nagyon hittük el mi sem, mint ahogy azóta senki, akinek elmeséltem. Fényképet követelnek tőlem az otthoni barátaim. Hiába mondom, hogy az elmúlt 16 évben, mióta Robit ismerem, nem volt köztünk szokás, hogy találkozásaink alkalmával lefényképeztük egymást, így ezt most is elfelejtettük, de biz' Isten ott volt. Az út szélén. Egy széken, Kambodzsában. Talán még most is ott van" - osztotta meg az élményt közösségi oldalán Erika.

Kambodzsa Forrás: Thinkstock

A Barátok közt Aliza, Nagy Alexa két évvel ezelőtt hátizsákos turistaként teljesen egyedül vágott neki Ázsiának. Bangkokból ő is Kambodzsába utazott tovább.

Angelina Jolie neve örökre összefonódik Kambodzsával. Inne fogadta örökbe első kisfiát, Maddoxot, és az elmúlt 15 év alatt összesen mintegy egymilliárd forintnak megfelelő összeget adományozott kisfia anyaországának. A bal lapockáján lévő tetoválást a thaiföldi Pathum Thaniban csináltatta. Ez khmer nyelven – Kambodzsa hivatalos nyelvén – írt buddhista ima, amit azért választott, hogy örökbe fogadott fiát, Maddoxot és magát megvédje a rossz szellemektől.

Kambodzsa

Kambodzsa egy Magyarországnál csaknem kétszer nagyobb ország a Thai-öböl partján. Az ország neve egy mimózaféle fa indonéz nevéből keletkezett.
Kambodzsa egész területe a trópusi övezetben fekszik, csupán 10 fokkal az Egyenlítő felett. Ez az egzotikus ország az első pillanattól képes elbűvölni az odalátogatókat.
Egyik különlegessége a tánca, melyhez már a hozzá tartozó népviselet is szemet gyönyörködtető. A selyemszoknyához és tunikához egy fejdísz is jár, és Angkor néhány templomának falain ilyen ruhákban táncoló alakokat is láthatunk.
Kambodzsa tradicionális zenéje sem mindennapi: különleges húros hangszerekből csalják elő a dallamokat.

Nem nyaralt innen túl messze Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea sem, ők ITT pihentek.

Vajon Mihalik Enikő magára szed pár kilót a különleges nyaralása alatt?

Csézy vajon teherbe esik egzotikus nászútja alatt, amire hamarosan elutazik?

Kambodzsa, a csodák földjehttp://www.life.hu/lifeutazas/20131126-utazas-es-programajanlo-kambodzsa-a-csodak-foldje.htmlKambodzsában az utazók kedvelt úti célja Angkor. Azonban a csodás templomromok megismerése után az ország sokkal több élményt tartogathat. A Life.hu újságírója rögös utakon eljutott egy olyan helyre, ahol igazi célt és értelmet nyert az utazása.UtazásEz zsír! magazin 28. adás: Vámos Erika végre szereti a tükörképéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20121030-ez-zsir-magazin-28-adas-vamos-erika-vegre-szereti-a.htmlVámos Erika, a Több mint TestŐr életmódmagazin műsorvezetője komoly beavatkozáson esett át, amiről részleteket is elárul, illetve azt is, hogy mi tagadhatatlan szépségének titka. Hujber Feri macsóvá edzette magát, Ulmann Mónika pedig csak vegyszert nem látott zöldséget eszik, s kiderül az is, hogy milyen egy zöld étterem - mindezekről szó volt az Ez zsír! magazin 28. adásában.Ez Zsír!Kivetette mellimplantátumát a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20121006-vamos-erika-nem-szerette-testet-es-inkabb-kivetette-mellimplantatumait-a.htmlVámos Erika, a Két testőr műsorvezetője évekkel ezelőtt egy nagyobb fogyást követően döntött úgy, hogy megcsináltatja a mellét, mára viszont megbánta, ezért úgy döntött, kiveteti a 200 köbcentis implantá­tumokat.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.