Lecsaptak Szlovákiában a Rising Star harmadik helyezettjére, Peter Srámekre

Peter Sramek Peter Srámek Rising Star fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első fellépésére készül Peter Srámek, aki Magyarországon vált ismertté a Rising Star harmadik helyezettjeként.

Szülőhazájában, Szlovákiában adja első koncertjét a hétvégén Peter Srámek, akinek a TV2 műsorszervezéssel foglalkozó partnere intézi a fellépéseit. A döntőben harmadik helyen végzett énekes a Rising Star című műsorban előadott repertoárjával, Zámbó Jimmy-dalokkal és egy saját számmal készül a bevetésre. Mint korábban már megírtuk, a 30 perces félplaybacket a szlovák fiú 165 000 forintért nyomja.

Forrás: -TV2

Éppen a vizsgaidőszakomat fejezem be, letettem a féléves vizsgáimat. Az idén befejezem az iskolát, és egyelőre nem is szeretnék továbbtanulni, most inkább a karrieremmel foglalkozom. Csak a magyar nyelv tanulását folytatom, de ehhez magántanárra lenne szükségem, az nem elég, ha édesanyámmal otthon magyarul beszélünk. Már korábban is hívtak fellépni Szlovákiában, most viszont már mint a Rising Star versenyzője fogok színpadra állni a hétvégén Muzslán, Érsekújvár mellett egy bárban. Kicsit izgulok, mégis ez lesz az első fellépésem, nem tudom, hányan jönnek el"mondta Peter, akinek augusztus végéig már 25 fellépés szerepel a naptárában. Ezek fele-fele arányban oszlanak meg a két ország között, a jövő héten már Győrben fog énekelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.