A férfi lábszártörést szenvedett, az egymilliós járgány pedig totálkárra tört.

Az esetre a Blikk olvasója figyelt fel, Sehi pedig nem is tagadta a történteteket: "Egy mellékutcából szerettem volna balra kanyarodni, ki a Bécsi útra. Megálltam, jobbról nem jött semmi, balról viszont egy teherautó, aki ahogy meglátott engem lelassított, és fényjelzést adott, hogy elenged, úgyhogy én teljesen gyanútlanul fordultam be a kereszteződésbe. Ekkor viszont hirtelen felbukkant a motoros, aki a nekem elsőbbséget adó teherautót előzte a mellette lévő sávban. Azonnal egymásnak csapódtunk" – mondta el Seherezádé.

Forrás: VV Seherezádé/Facebook

"Én nagyon megijedtem, de örültem annak, hogy a motoros azonnal felpattant a koccanást követően. A legfontosabb az, hogy senkinek nem lett komoly baja, én arról sem tudok, hogy lábszártörést szenvedett volna. Kijöttek a mentők, a rendőrség és még a tűzoltók is, ilyen esetben ugyanis azonnal le kell kapcsolni egy kocsin az elektronikát, nehogy nagyobb baj történjen" – magyarázta Sehi, akit nagyon megviseltek a történtek. 

A közlekedési szakértő a napilapnak elmondta, amíg a vizsgálat le nem zajlik, nem lehet teljes bizonyossággal eldönteni ki hibázott.