Bereznay Tamás a budapesti Vadvirág étteremben tapasztalt állapotok láttán nem bírt megálljt parancsolni érzéseinek és dührohamot kapott. 

A konyha ördöge eddigi adásaiból kiderült, hogy egy dologgal lehet igazán kihozni a sodrából az egyébként nyugodt természetű profi séfet, Bereznay Tamást, az pedig a kosz. Abból pedig nem volt hiány a TV2 szerda esténként jelentkező gasztro-realityjének legújabb epizódjának forgatásán.

Forrás: TV2

„Ha azt mondom, hogy nagyon súlyos volt a helyzet, az nem fejezi ki eléggé, milyen körülmények fogadtak minket. Azon túl, hogy az egész konyha koszos volt, romlott alapanyagok, ételek sorakoztak a hűtőkben és még a tányérok is ragadtak, amiből a vendégek esznek. A hányinger kerülgetett, hiszen én ebből a konyhából kaptam ebédet. Nyugodt ember vagyok és nem történt velem még ilyen, de ott dührohamot kaptam. Nem hittem a szememnek, olyan állapot uralkodott annak köszönhetően, hogy a konyhának nem volt gazdája, a szakácsok hetente váltották egymást" – árulta el Bereznay, aki szerint talán még van remény és helyrehozható a hatalmas baki.

„Nem volt ismeretlen számomra a Vadvirág étterem, régen jól menő hely volt, édesapámék is rendszeresen jártak oda. Leginkább a tulajdonos, András fejében kellett rendet rakni, fel kellett őt rázni, hogy ne kelljen bezárnia az éttermet. Nincs könnyű helyzetben, olyan súlyos anyagi problémákkal küzd, hogy a bár részről leválasztott tíz négyzetméteres területen alakított ki egy szobát és ott él. Nagyon remélem, hogy sikerült neki az újrakezdéshez lendületet adnunk" – tette hozzá A konyha ördöge séfje.