Überdögös Daniel Craig az új James Bond plakáton

Forrás:Fórum Hungary -
film Daniel Craig James Bond plakát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben érkezik az új James Bond film, de Daniel Craig addig is fokozza a hangulatot szexi plakátjával. 

A végéhez közeledik az új Bond film forgatása, várhatóan novemberben már az európai mozikban is bemutatják. Íme, a várva várt film első plakátja, amin Daniel Craig olyan szexin néz, ahogy eddig egyik titkosügynök sem tudott.

Forrás:Fórum Hungary

Még az is előfordulhat, hogy Rihanna feltűnik a Bond24 filmben.

Vigyázz, mit osztasz meg! - Új szabályok a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20150317-torli-a-facebook-a-masokat-degradalo-gyulolkodo-posztokat-melles-kepeket.htmlA Facebook moderátorai törölhetik azokat a posztokat, amelyek nem felelnek meg a szabályzatnak. Eláruljuk, melyek ezek. NewsThinkstockKatalin hercegnő már megint cukiskodikhttp://www.life.hu/news/20150317-katalin-hercegno-a-szent-patrik-napi-unnepsegen-cukiskodott.htmlKatalin hercegnő ezúttal nem grimaszolt, csak nagyon cuki arcot vágott Szent Patrik napi parádén. NewsAFPEnnél jobb ma nem lesz: Kit Kardashiannak neveztek el egy nagyfenekű macskáthttp://www.life.hu/news/20150317-kit-kardashiannak-neveztek-el-egy-nagyfeneku-macskat.htmlMint két tojás: a 9 éves macska és Kim Kardashian egyformán nagy, kerek hátsóval rendelkeznek. NewsNorthfotoItt a tavasz, tegyél jót a kutyáddal!http://www.life.hu/news/20150317-aprilis-4-ig-sok-helyen-akciosan-ivartalanitanak-kutyakat.htmlSok állatorvos vesz részt országszerte az akcióban, hogy minél több gazdi életét megkönnyítsék. Április 4-ig még akciósan ivartalaníttathatod kedvencedet. NewsThinkstock7 alkalom, amikor érdemes önzőnek lennedhttp://www.life.hu/news/20150317-alkalmak-amikor-erdemes-onzonek-lenni.htmlNéha nem árt egy kis egoizmus, persze csak egészséges mértékben. Állítólag a férfiak gyakrabban képesek önző módon viselkedni, mint a nők, de egyes helyzetekben nem árt, ha te is magadat helyezed előtérbe. Eláruljuk, mikor. NewsThinkstockKiderült, mennyit fizettek a bliccelők tavaly a BKV-nakhttp://www.life.hu/news/20150317-tobb-mint-egymilliardot-fizettek-tavaly-a-bliccelok-a-bkv-nak.htmlNagyjából hetvenezerrel többen utaztak jegy nélkül a BKV járatain 2014-ben, mint egy évvel korábban. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.