sajtótájékoztató Edda Pataky Attila lemezbemutató végrendelet gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rockzenész legidősebb fiára, Gergőre hagy mindent, ami az Eddával összefügg.

Nem csupán új lemezüket mutatta be az Edda sajtótájékoztatójukon, hanem Pataky Attila azt is elárulta, ki viszi majd tovább az Eddát - írja a Blikk.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Nézz be Pataky Attila esküvőjére!

Tavaly októberbenharmadszorra is megnősült az Edda énekese – a részletekért kattints ide!
Megegyeztek Vukán György végrendeletéről – Horgas Eszter 100 milliós vagyont vihethttp://www.life.hu/bulvar/20140912-vukan-gyorgy-zeneszerzo-vegrendeleterol-megegyeztek-peren-kivul-horgas-eszter-100-milliot-vihet.htmlA tavaly nyáron elhunyt zongoraművész és zeneszerző, Vukán György öt végrendelete került elő a szeptemberi tárgyaláson. Így az örökösök inkább peren kívül megyegyeztek. Horgas Eszter százmilliósra becsült vagyont örökölt.TV + Bulvár--Pataky Attila pénzt kér nászajándékbahttp://www.life.hu/bulvar/20141001-pataky-attila-az-edda-frontembere-penzt-ker-naszajandekba-eskuvojere.htmlEsküvőre készül az Edda frontembere: szombaton feleségül veszi párját, Nyikovics Orsolyát. Pataky Attila praktikus ajándékot kért a szűk baráti és családi körtől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAndy Vajna: „A végrendeletemben ott szerepel Timi neve”http://www.life.hu/csalad/20150305-andy-vajna-producer-bevallotta-a-vegrendeleteben-szerepel-felesege-vajna-timea-neve-es-nem-irtak.htmlAndy Vajna őszintén vallott arról, hogy a régebbi hírekkel ellentétben nem kötött házassági szerződést és végrendelettel biztosította felesége, Timi jövőjét.Család--Czeizel Endre: "Végrendeletet is írtam"http://www.life.hu/drlife/20141208-czeizel-endre-orvos-genetikus-jobban-van-de-tudja-ki-fog-ujulni-a-rak.htmlSokat javult a genetikus állapota az utóbbi hetekben, és bár már írt végrendeletet, mindent megtesz azért, hogy még tovább élhessen. Dr. LifeOrigoGyászol Pataky Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140703-pataky-attila-az-edda-enekese-gyaszolja-edesanyjat.htmlElhunyt Pataky Attila édesanyja. Az énekes éppen a 63. születésnapja előtt vesztette el az idős asszonyt. Az énekes mamája 91 éves volt és combnyaktöréssel került kórházba. TV + Bulvár--Isteni sugallat vezette Pataky Attila kezét http://www.life.hu/bulvar/20140610-pataky-attila-isteni-sugallat-hatasara-keszitett-tetovalast-kicska-lacinak.htmlPataky Attila különleges meglepetéssel készült az Edda basszusgitárosa számára. Isteni sugallat segítette benne.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.