Pataky Attila múlt hét csütörtökön harmadszorra is megnősült. A legnagyobb titokban, rokonok és közeli barátok előtt, Sarlóspusztán vette el Orsolyát, akinek aznap volt a 40. születésnapja. A lagzin az Edda zenészei és Orbán Viktor felesége is részt vett.

Nem mindennapi esküvőt szervezett Pataky Attila. Az Edda frontembere 150 fős vendégsereg előtt vette el Orsolyát. Előbb azonban a vacsorát tálalták fel, majd felköszöntötték a 40 éves menyasszonyt és utána adta őket össze az anyakönyvvezető – írja a Story magazin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A zenész az esküvő napjára a jó időt is biztosította: kora reggel táltosdobja segítségével egy órán át kérte az égieket, adjanak jó időt. És lám, teljesült. Attila a ceremónia után úgy fogalmazott: "Orsival nem csupán férj-feleség vagyunk már, hanem lélektársak".

Orsi nem a megszokott fehér menyasszonyi ruhában állt az anyakönyvvezető elé: bár alul fehér volt, felül a hét csakra színeiben pompázott. "A keleti filozófiában, gyógyításban, de a régi magyar hagyományban is megvan a hét csakránknak, testünk energiaközpontjainak a saját színe. Én ezek alapján álmodtam meg az ünnepi ruhámat" – magyarázta Orsi. Attila pedig hófehér, a rockerek bőrdzsekijét idéző, arany cipzárakkal díszített kabátot viselt.

A hangulatról Gönczi Gábor és zenekara gondoskodott, de megjelent Csepregi Éva is, mint meglepetésvendég. Az Edda zenészei sem hiányozhattak a lagziról, de tiszteletét tette Orbán Viktor felesége, Anikó asszony is.

Nagy meglepetést okozott, amikor hajnalban Orsit két férfi elrabolta a parkettről. Attilának ki kellett őt váltania, mégpedig úgy, hogy el kellett énekelnie Pintér Tibor társaságában a Kör közepén állok című dalt. A násznép hajnal fél 5-ig bírta. Az ifjú házasok nászútra majd januárban mennek, az úti cél Új-Zéland.