Leváltották az MTVA időjárás arcát – hova lett Reisz András?

MTVA időjárás-jelentés Reisz András Morning Show Class FM leváltás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorúan konstatáltuk, hogy nem láthatjuk többet az M1-n Reisz András meteorológust, akit Sebestyén Balázs szerda reggel a Morning Show-ban az MTVA egyik ikonikus arcának nevezett.

A jellegzetes dialektussal beszélő időjós, Reisz András eltűnt a megújuló MTVA képernyőjéről. A Class FM Morning Show-jában Balázs a következőképp kommentálta a műsorvezető hiányát. „Azért nem értem, mert nem mindegy, ki mondja, milyen idő lesz, ha valaki hitelt nyert és elhiszed neki, milyen idő lesz, azt miért nem tartják meg? Szerintem Reisz András az MTVA egyik arca volt, ezért nem értem, miért váltották le" – mondta Balázs.

Forrás: Facebook

Reisz András a Blikknek így kommentálta a történteket. „Nem tudom, hogy meddig tart ez az állapot. Az azonban tény, hogy ezentúl nem mi tájékoztatjuk a nézőket. Ugyanakkor konkrét szerződésbontás nem történt, ami azt jelenti, hogy akár más műsorokban is számítanak rám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.