Kiesett az Éden Hotel egyik nagy esélyese - Mariannt hazaküldte Beus

Éden Beus Éden Marianna Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 valóságshow-jában a frissen érkezett Beus és Barbi lehetőséget kapott arra, hogy valamelyikük úgynevezett fekete angyallá változzon egy rövid időre, és döntsön egy riválisa sorsáról.

A feladatot Beus vállalta magára, ugyanis Barbi kijelentette, hogy senkit nem akar megbántani. Amikor sorra vette a lányokat Apolkánál és Mariannánál rezgett a léc, ő pedig végülis utóbbit választotta, így a playmate pakolhatott. "Gondoltam rá, hogy hazamehetek, benne volt a pakliban" - reagált kiesésére a szilikonmellű lány.

Forrás: TV2

Marianna távozását sokan megkönnyezték, Beus pedig jónéhány rossz pontot szerzett magának döntésével: a fiúk például felakasztották a 19 éves lány szeretett plüssjátékait. Nos, valószínűleg Beán - ha nem küldik haza a hétvégén - sokat szórakozunk majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.