Hungary's Got Talent Istenes Bence Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. 

A Bors úgy tudja, hogy a csatorna Sebestyén Balázst és Istenes Bencét kérte fel a Got Talent műsorvezetésére. A napilap információi szerint Bence már igent is mondott, Balázs még gondolkodik az ajánlaton.

Forrás: Origo

"Erről nem mondhatok semmit, csak a csatorna adhat felvilágosítást" – mondta el Istenes Bence. "Nem nyilatkozunk még ezzel a témával kapcsolatban. Nem tudom megerősíteni az információt, ez csak pletyka" – tette hozzá Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A lap azt is kiszúrta, hogy Sebestyén Balázs a reggeli műsorában tett már utalást a felkérésre. Műsorvezetőtársainak adásban mesélte el, hogy a múlt héten behívta a főnöke megbeszélni, milyen feladatok várnak rá. Azt persze nem árulta el, melyik műsorról esett szó, hiszen a szerződése szigorúan tiltja, hogy a hivatalos bejelentés előtt bármit kikotyogjon. Balázs sok mindent szokott mérlegelni, mielőtt rábólint egy műsorra, a Morning Show-ban éppen azt emelte ki: számára egyáltalán nem mindegy, kinek az oldalán vezet műsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.