Ma 50 éves a szinglik bálványa

Forrás: AFP/Mike Coppola -
fashion week Matthew Broderick szingli ünneplés Sarah Jessica Parker egzotikus nyaralás Szex és New York Carrie Bradshaw születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirobbanó formában van a Szex és New York divatdiktátor sztárja, Sarah Jessica Parker, akiről senki sem mondaná meg, hogy éppen 50. születésnapját ünnepli ma.

A Broderick-Parker házaspár dupla évfordulót ült az elmúlt egy hétben, hiszen, ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Matthew Broderick a napokban lett 53 éves.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Az ünneplésnek megadták a módját: a sztárpár egy egzotikus szigeteki túlfűtött nyaralással koronázta meg a születésnapokat. Például egy homokban kajakozással:

Forrás: Instagram/Sarah Jessica Parker

Pihenésük legemlékezetesebb pillanatait Sarah folyamatosan posztolta az Instagramjára, így azt is megfigyelhettük, mennyire bomba formában van a fürdőruhában pózoló 50 éves sztár.

Hány gardróbra van szüksége SJP-nek?

Kezdetben senki sem gondolta volna, hogy Sarah, akinek gyermekkorában hét testvérével kellett osztoznia a ruhákon, neve mára egybeolvad magával a divattal. Annak ellenére, hogy Carrie gardróbját mindenki jól ismerte, SJP csak nemrég engedett betekintést pazar otthonába, melyben két gardrób is helyet kapott. Nézd meg ide kattintva!

Döbbenetes dolog derült ki Sarah Jessica Parkerrőlhttp://www.life.hu/news/20140227-sarah-jessica-parker-amerikai-szineszno-elarulta-csak-nemreg-kostolta-meg-a-cosmopolitan-koktelt.htmlA Szex és New York sztárja a közelmúltban kóstolta meg először a sorozat híres koktélját, a Cosmopolitant. Nem, nem viccelünk. Ő maga számolt be egy magazinnak frissen szerzett élményéről.News--Mi történt Sarah Jessica Parkerrel? http://www.life.hu/trend/20140531-sarah-jessica-parker-csunya-smink-nelkul-a-szex-es-new-york-sztarja-rancos.htmlSmink nélkül kapták lencsevégre a minap Sarah Jessica Parkert. Hát nem ez a fotó az, amit a színésznő szívesen viszontlát magáról. TrendOrigo6 jel, hogy jól viseled a szinglilétethttp://www.life.hu/intim/20150310-jelek-hogy-jol-viseled-a-szingliseget.htmlBridget Jones, a szinglik istennője ugyan néha belebőgött a fagyisdobozba, de nem kürtölte világgá, hogy utál egyedül lenni. Íme, néhány jel, ami arra utal, hogy jól viseled a szingliséget. IntimThinkstock"Carrie végre rájön, hogy Aiden az igazi Mr. Big" - Mit várunk a Szex és New York 3-tól?http://www.life.hu/kult/20141017-jon-a-szex-es-new-york-3-mozifilm-a-pletykak-szerint.htmlCarrie Bradshaw valószínűleg sosem kelt volna hajnali ötkor azért, hogy leadjon egy cikket, amivel nagyon (nagyon-nagyon) meg volt csúszva. Sajnos, ezt a következő Szex és New Yorkban sem láthatom majd. Miért írom ezt? Mert megint arról szól minden, hogy lesz új Szex és New York-film - sorrendben a harmadik. KultAFPÉrkezik a Szex és New York filmek folytatásahttp://www.life.hu/kult/20141004-szex-es-new-york-film-elokeszuleteirol-beszelt-jennifer-hudson.htmlJó hírünk van a Szex és New York rajongóinak. Úgy tűnik ugyanis, hogy lesz harmadik rész a filmből. Az egyik szereplő a közelmúltban elszólta magát...KultOrigoCiki A szürke? Dakota Johnson szingli?!http://www.life.hu/intim/20150222-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-szinesznoje-es-matthew-hitt-szakitottak.htmlAzt beszélik, Dakota Johnson egy ideje az egyedülálló nők táborát erősíti. Ha igaz is, mi nem aggódunk érte, a BDSM-mel beharangozott A szürke ötven film után, tutira sokan a kezükbe vennék láttán a paskolót.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.