Teljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szülei

Forrás: Twitter -
Andreas Lubitz repülőgép Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már beszámoltunk róla, szándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során. Lubitz exbarátnője titkolózónak és gyötrődőnek nevezte a férfit, akinek a szülei a tragédiát követően teljesen összeomlottak. 

Időközben az is kiderült, hogy a lezuhant Germanwings-gép másodpilótája megszállottja volt a francia Alpoknak, jól ismerte a katasztrófa helyszínét, ahol már vitorlázórepülővel korábban többször is átrepült - mondták a férfi németországi vitorlázórepülő egyesületének tagjai a Le Parisien című francia napilapnak, írja az Origo. A montabauri egyesületi tagok szerint Andreas Lubitz többször is járt a baleset helyszínétől légvonalban néhány percre található Sisteron repülőklubjában.

Forrás: Twitter

A gép másodpilótája korábban arról beszélt, hogy egy napon valami olyat fog tenni, ami után mindenki emlékezni fog a nevére - mondta a férfi volt barátnője a Bild című német lap szombati cikke szerint. Az exbarátnő, egy 26 éves légiutas-kísérő "gyötrődőnek" és "titkolózónak" nevezte Andreas Lubitzot, aki a hatóságok szerint valószínűleg szándékosan vezette hegyoldalnak a vele együtt 150 embert szállító repülőgépet kedden a francia Alpokban.

A tragédiát követően teljesen összeomlottak Andreas Lubitz szülei. Az apa szavait Bernard Bartolini, a katasztrófa közelében lévő kisváros, Prads-Haute-Bléone polgármestere tolmácsolta a nyilvánosság felé. Bartolini elmondta, hogy a másodpilóta édesapja egy olyan ember, akinek az élete romokban hever. Mint fogalmazott: "Hihetetlenül sajnálom őt, nemcsak azért, mert elvesztette szeretett fiát, hanem azért is, mert a fia ekkora tragédiát okozott". Hogy az édesanyja mit mondott neki, arról nem beszélt a polgármester. És nem tudni azt sem, tudtak-e arról, hogy milyen állapotban van a gyerekük. A szülők nyilatkozatáról bővebben itt olvashatsz.

Gyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--Elhunyt Alberta Watson színésznőhttp://www.life.hu/news/20150324-elhunyt-alberta-watson-szineszno.htmlMeghalt a 24, a Nikita, a Border – A határsáv szereplője, Alberta Watson. NewsOrigoMi történik a pilóták pszichológiai vizsgálatakor?http://www.life.hu/news/20150327-ez-tortenik-a-pilotak-pszichologiai-vizsgalatakor.htmlA Germanwings-katasztrófa ügyében nyomozó rendőrök korábbi megállapításai szerint a gép másodpilótája, Andreas Lubitz szándékosan vezette a földnek az A320-as Airbust. A pilóták pszichológiai vizsgálatai miatt komoly ellenőrzések indultak a világ valamennyi légitársaságánál.News--Szerelmi csalódás és depresszió – Emiatt vezette a gépet a földnek az öngyilkos pilóta?http://www.life.hu/news/20150327-szerelmi-csalodasra-depressziora-es-kiegesre-utalo-nyomokat-talalt-a-rendorseg-a-germanwings-pilota.htmlSzándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során.News--Teljesen átalakul a Facebook Messenger – Magyar fejlesztéssel népszerűsítik az újítást!http://www.life.hu/news/20150326-magyar-fejlesztes-is-bekerult-a-facebook-messenger-vadonatuj-fejlesztesei-koze.htmlA vállalat alapítója, Mark Zuckerberg az F8 nevű fejlesztői konferencián mutatta be a Facebook csevegőapplikációjának legújabb fejlesztéseit, amelyek közé egy magyar is bekerült.News--Szándékosan vezethette a hegynek a Germanwings gépet a pilótahttp://www.life.hu/news/20150326-szandekosan-vezethette-a-hegynek-a-germanwings-gepet-a-pilota.htmlA megtalált feketedobozon hallgató felvétel szerint mikor Patrick Sondenheimer kapitány vécére ment, Andreas Lubitz másodpilóta a fülkébe zárkózott, és nem engedte vissza a kapitányt. Lehetséges, hogy szándékosan vezette a hegynek a gépet. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.