Cudar napok vár ránk – jön a zimankó

Forrás: Thinkstock -
eső fejfájás időjárás vérnyomás frontérzékenység Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűvös szél, hóesés és frontok sokasága vár ránk az elkövetkező héten. Mindenkinek ajánlott felvérteznie magát a fejfájás és a vérnyomás-ingadozás ellen.

Hétfőn megbolydul az időjárás, eleinte meleg-, késő este hidegfront várható, és sajnos ez a változékonyság keddre is jellemző lesz, ezért két nehéz nap vár ránk. Szerdán a szélnek köszönhetően oszlanak a felhők, de a magasabban fekvő tájakon hózápor is előfordulhat. Csütörtökön is marad a szeles idő, pénteken pedig esőre számíthatunk. Remélhetőleg a hosszú hétvégére a felhők mögül előbukkan majd a napocska és hétfőn a locsolkodók nem áznak majd el.

Forrás: Thinkstock

Védekezz a front ellen!

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogyan védekezz jógával a fejfájás ellen, emellett a fronthatásokat gyengítheted magnéziummal és kalciummal, olajos magvakkal és teljes kiőrlésű gabonából készült pékáruval. Amennyiben frontérzékeny vagy, nem javasolt a kávé és az alkohol fogyasztása, mert erősíthetik a tüneteidet.
Nincs többé Banderas Melanie Griffith karjánhttp://www.life.hu/news/20150330-melanie-griffith-szineszno-eltavolittatta-tetovalasat-amin-volt-ferje-neve-volt.htmlHűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. NewsNorthfoto3,5 milliárdot nyerhetsz most a lottónhttp://www.life.hu/news/20150329-az-e-heti-lotto-otos-harom-es-fel-milliardot-hozhat.htmlEz a pénz a második az eddigi legmagasabb összegek között az ötös lottó történetében.News--Újabb repülőgép-baleset - Leszállás közben történt a bajhttp://www.life.hu/news/20150329-leszallas-kozben-szenvedett-balesetet-az-air-canada-airbus-a320-as-repulogepe.htmlLeszállás közben szenvedett balesetet az Air Canada Airbus A320-as repülőgépe.NewsOrigoHavazással köszönthet be az áprilishttp://www.life.hu/news/20150329-ilyen-idojaras-varhato-havazassal-koszonthet-be-az-aprilis.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat jeletése szerint április elején akár hó is eshet a hegyekben, az aránylag hideg idő pedig egészen húsvétig eltarthat. NewsThinkstockGyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--Szerelmi csalódás és depresszió – Emiatt vezette a gépet a földnek az öngyilkos pilóta?http://www.life.hu/news/20150327-szerelmi-csalodasra-depressziora-es-kiegesre-utalo-nyomokat-talalt-a-rendorseg-a-germanwings-pilota.htmlSzándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.