Közös gyermekükkel várandós Andreas Lubitz barátnője?

Forrás: MTI/AP/Michael Müller -
pilóta terhesség Andreas Lubitz öngyilkosság katasztrófa másodpilóta Germanwings várandósság légikatasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért lett öngyilkos, és miért vitt magával sok más embert is a halálba Andreas Lubitz, a Germanwings-gép másodpilótája? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, és az ezekre való válaszok foglalkoztatnak most mindenkit. Napról napra új információk látnak napvilágot az ügyben, amelyek csak icipici részei lehetnek az igazságnak. 

A Bild am Sonntag szerint a férfi nem csupán depressziós volt, hanem súlyos szembetegsége miatt a vakságtól is tartania kellett. A tragédia után a szülők összeomlottak, és az is kiderült, nem tudták, milyen állapotban van a fiuk. Lubitz kollégája pedig arról beszélt, hogy a férfi minden vágya az volt, hogy transzkontinentális járatit vezessen, ami, ha megtörténik, még több emberáldozattal járhatott volna.

Forrás: MTI/AP/Michael Müller

A Bild am Sonntag friss hírei szerint a szerint a 27 éves fiatalember barátnője valószínűleg várandós. Az angol és matematika szakos tanárnő ugyanis néhány hete mondta el diákjainak, hogy gyereket vár. A másodpilóta együtt élt a barátnőjével Düsseldorfban. A Der Spiegel hírmagazin szerint azt tervezték, hogy összeházasodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.