Így úszta meg a nemi erőszakot a budapesti nő

Forrás: Thinkstock -
rendőrség erőszak menekülés nyomozás Budapest áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóba tuszkolták és meg akarták erőszakolni a gyanútlanul sétálgató nőt, akit Budapesten, a Szerecsen utcában támadott meg egy férfi.

Komoly tragédia szerencsére nem történt, a nőnek ugyanis sikerült gázspray-vel lefújnia támadóját és elmenekülnie. A rendőrök már el is fogták az erőszakoskodó férfit, akinek a kocsijában bilincset, láncot, ragasztószalagot, hamis rendszámot, takarót és női ruhákat találtak. A rendőrség nyomozást indított a férfi ellen.

Forrás: Thinkstock

Szexuális erőszak - Törd meg a csendet!

Sok lány örökre hallgat arról, hogy szexuális erőszak áldozata volt. A gólyatáboros botrányok kapcsán többen is beszéltek a bántalmazásukról. A Life.hu sztárszerzője Takács Nóra is felhívást tett közzé, amelyben őszinteségre bíztat mindenkit, akivel hasonló történt.

Saját gyermekét rabolta el a kórházból egy nőhttp://www.life.hu/news/20150330-sajat-gyermeket-rabolta-el-a-korhazbol-egy-no-aki-ellen-jelenleg-ideiglenes-gyermek-elhelyezesi.htmlA Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt.NewsThinkstockA legidősebb Mount Everest-mászó szeretne lenni egy 73 éves brit férfihttp://www.life.hu/news/20150311-saleem-akhtar-hegymaszo-szeretne-lenni-az-egyik-legidosebb-ember-aki-megmassza-a-mount-everestet.htmlNem semmire vállalkozott Saleem Akhtar, 73 éves brit hegymászó. Mi szurkolunk neki. News--Egyre kevesebb az Erzsi a játszótéren - Ezeket a neveket kapta a legtöbb babahttp://www.life.hu/news/20150401-a-leggyakoribb-fiu-es-lanynevek-magyarorszagon.htmlEgyre több Dzseniferrel és Zselykével barátkozhatnak majd az Annák, Bencék és Máték az óvodákban. Eláruljuk, mik lettek a leggyakoribb gyereknevek 2014-ben. NewsThinkstockMeghalt Robert Z'Darhttp://www.life.hu/news/20150401-robert-z-dar-a-tango-es-cash-szinesze-meghalt.htmlSzívrohamban halt meg a 64 éves Robert Z'Dar, amerikai színész. NewsOrigoIsmét összeütközött két repülőgép a dublini reptérenhttp://www.life.hu/news/20150401-ismet-osszeutkozott-a-ryanair-ket-repulogepe-a-dublini-repuloteren.htmlSzerda hajnalban két Ryanair-gép ütközött a dublini repülőtéren. A baleset körülményei kísértetiesen hasonlít a tavaly októberben történtekhez.NewsThinkstockMég egy sötét titok derült ki a Costa Concordiárólhttp://www.life.hu/news/20150331-a-costa-concordia-hajo-kabitoszert-szallitott.htmlA ’Ndrangheta tagjainak lehallgatott beszélgetéseiből derült ki, hogy kábítószert szállított a hajó. 32 ember esett a Costa Concordia balesetének áldozatául. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.