A korábban hol munkanélküliként, hol szociális munkásként ténykedő énekesnő 48 évesen állt először a brit tehetségkutató műsor világmegváltó deszkáira, sikere és népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Minden idők egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott énekesnő 2009-ben hívta fel magára először a világ figyelmét, amikor a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorában előadta A nyomorultak című musical egyik híres dalát.

Forrás: AFP/Robert Benson

Videóját néhány nap leforgása alatt 100 millióan nézték meg, neve világszerte ismertté vált: ő lett az, aki „elhallgattatta Simon Cowellt." A Skóciában született énekesnő, akinek nemrég diagnosztizálták Asperger-szindrómáját, 2012-ben a II. Erzsébet királynő gyémántjubileumának sztárvendége volt, hat éve tartó pályafutása során két Grammy-díjat is bezsebelt.

Susan Boyle, akinek elmondása szerint még nem volt párkapcsolata, tavaly vallotta be, miszerint végre rátalált a szerelem, így 54. születésnapját már valószínűleg a titokzatos úriemberrel fogja ünnepelni.

Itthon is elindul a népszerű tehetségkutató
A külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő Got Talent elenevzésű tehetségkutató műsor hamarosan itthon is elindul hódító körútjára. A Life.hu ott járt az RTL Klub vadonatúj showjának castingján - exkluzív cikkünket ITT olvashatod.