54 éves lett a nő, aki elhallgattatta Simon Cowellt: boldog születésnapot, Susan Boyle!

Forrás: AFP/Robert Benson -
Britains Got Talent Simon Cowell pályafutás Susan Boyle tehetségkutató műsor szerelem Skócia énekesnő Grammy-díj születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban hol munkanélküliként, hol szociális munkásként ténykedő énekesnő 48 évesen állt először a brit tehetségkutató műsor világmegváltó deszkáira, sikere és népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Minden idők egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott énekesnő 2009-ben hívta fel magára először a világ figyelmét, amikor a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorában előadta A nyomorultak című musical egyik híres dalát.

Forrás: AFP/Robert Benson

Videóját néhány nap leforgása alatt 100 millióan nézték meg, neve világszerte ismertté vált: ő lett az, aki „elhallgattatta Simon Cowellt." A Skóciában született énekesnő, akinek nemrég diagnosztizálták Asperger-szindrómáját, 2012-ben a II. Erzsébet királynő gyémántjubileumának sztárvendége volt, hat éve tartó pályafutása során két Grammy-díjat is bezsebelt.

Susan Boyle, akinek elmondása szerint még nem volt párkapcsolata, tavaly vallotta be, miszerint végre rátalált a szerelem, így 54. születésnapját már valószínűleg a titokzatos úriemberrel fogja ünnepelni.

Itthon is elindul a népszerű tehetségkutató

A külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő Got Talent elenevzésű tehetségkutató műsor hamarosan itthon is elindul hódító körútjára. A Life.hu ott járt az RTL Klub vadonatúj showjának castingján - exkluzív cikkünket ITT olvashatod.
Eminem kicsi lánya felnőtt, mi pedig százévesnek érezzük magunkathttp://www.life.hu/csalad/20150318-eminem-lanya-hailie-igazi-felnott-no-lett-es-alig-lehet-raismerni.htmlSzámtalan dalszövegében helyet kapott annak idején a raper lánya, Hailie, aki immár gyönyörű, felnőtt nő, és szinte alig lehet ismerni.CsaládOrigoÍgy köszöntette Fergie-t 40. születésnapján a szerelme, Josh Duhamelhttp://www.life.hu/intim/20150328-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-40-eves-lett-josh-duhamel-koszontotte.htmlA Black Eyed Peas énekesnője 1975. március 27-én látta meg a napvilágot Kaliforniában, így most ünnepelte 40. születésnapját. Isten éltesse őt.Intim--Egy igazi szexragadozó a 80 éves pornós nagyihttp://www.life.hu/intim/20150331-shirley-andrews-80-eves-tobb-mint-1000-ferfivel-szexelt.htmlTöbb, mint ezer férfivel hancúrozott eddigi élete során Shirley Andrews, a szexnagyi. Volt, akivel kedvtelésből, volt, akivel munkája során feküdt le. IntimNorthfotoNem csak a húszéveseké a világ - Nagymamák szépségversenye Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20150327-nagymamaknak-szepsegversenyt-rendeztek-mexikoban.htmlTermészetesen nemcsak a fiatal nők lehetnek szépek, hanem a nagymamák is. Mexikóban idősebb nők mérettették meg magukat a nagymamák szépségversenyén.News--Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anitahttp://www.life.hu/bulvar/20150316-abel-anita-szineszno-meglepetespartin-unnepelte-szuletesnapjat-dobo-kataval-liptai-klaudiaval-d-toth.htmlSztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna.TV + Bulvár--A jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesekhttp://www.life.hu/intim/20150319-a-jov-jopasijai-ansel-elgort-austin-butler-dylan-obrian-douglas-booth-thomas-brodie-sangster.htmlJustin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.