Se kalács, se sonka, csak a kockahas – A celebek húsvétkor is diétáznak

Sarka Kata diéta Fitbalance Singh Viki Horváth Éva húsvét Kulcsár Edina Rippel Ferenc Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeknek nagyon fontos, hogy mindig a legjobb formájukban víritsanak. Ezért hatalmas önfegyelmet tanúsítva elutasítják a hagyományos húsvéti ételeket, a legtöbben csirkehússal, vagy puffasztott rizzsel ünnepelnek. 

Sarka Kata elárulta, idén számára kimarad az igazi húsvét, ugyanis gőzerővel készül a Fitbalance fitnesz versenyre, ezért a szokásos ünnepi ételek helyett marad a tojásfehérje és a puffasztott rizs.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Mint minden évben, az idén is elutazik az egész család egy vidéki, gyerekbarát szállodába a húsvéti hétvégére.Már napok óta tojást festek a kislányommal, hogy legyen mit adni a locsolóknak."

Aleska Diamond húsvétkor sem szegi meg diétáját, de neki egyébként sem tudna belerondítani a zsírosabb sonka az étrendjébe, hiszen már 11 éve nem eszik húst, és egy ideje már a tojásról is leszokott. Az ünnepek ideje alatt Budapesten marad, a hétfőt családjával tölti, vasárnap pedig színházba készül barátaival. „Vidéki lány vagyok, ott szokás volt régen locsolkodni, akár vödörrel is, de most már úgy vagyok vele, hogy hozzám aztán ne jöjjön senki!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Rippel Feri teljes életmódváltásba kezdett, versenyre készül. A mackós alkatot szálkás izomzatra, kockás hasra cserélte, és a paleolit táplálkozás híve lett. Abszolút nem fogyaszt semmi olyat, amiben cukor vagy liszt van, ezért ilyen ételek húsvétkor sem kerülnek a tányérjára. A vasárnapot kisfiával tölti, aki egyébként szívesebben eszik egészséges nassolnivalókat, például répát, mint csokit.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Singh Viki, a Rising Star versenyzője nem ünnepli a húsvétot. Helyette indiai édesapjával minden évben a Holit ünneplik, ami kultúrájukban tavasszal a színek ünnepe. Ráadásul az énekesnő gőzerővel diétázik is, hogy legjobb formáját hozhassa közeledő klipforgatására.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nem is túl meglepő, de a világ második legszebb hölgye, Kulcsár Edina diétázik. Ígéri, húsvétkor belekóstol a sonkába.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Talán valamit megkóstolok, de a zsíros ételeket biztos messziről elkerülöm. Régen szívfájdalmam volt, hogy nem ehetek mindenből, ma már nem izgat. Egyre jobban hozzászokom, hogy csak mértékkel vagy egyáltalán nem ehetek mindenből. A múltkor beleittam a párom limonédéjába és azonnal ki is köptem, mert annyira érződött benne a cukor. Ha nem eszik az ember édeset egy idő múlva elszokik tőle. A testem már a cukor ellen fordult és rosszul esik, amit normálisnak tartottam korábban. De háromhavonta egyszer egy kicsit bünözök.Így lesz ez húsvétkor is" - nevetett Edina.

És itt egy kívétel!! Ő Horváth Éva, aki diétát egyébként sem tart, mindig megeszi, amit megkíván. Kedvenc ünnepe a húsvét, egész évben várja, hogy végre ízletes sonkát ehessen. Különösen jó emlékek fűzik a húsvéthoz.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Gyerekkoromban ilyenkor mindig kisállatokat kaptam. Kiscsirkét, kiskacsát, nyuszikát. Nem az a fajta család vagyunk, aki az ünnep után már nem foglalkozik az állatokkal, természetesen ugyanúgy törődtünk velük húsvét után is. Most is csak örökbefogadott állataink vannak, és hozzátenném, az is nagyon fontos, hogy ha a gyerekeinket meg akarnánk lepni , gondoljuk arra is, mi lesz az állattal húsvét után, ez nagyon fontos!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.