Részegség, szexhiány és ellenszenv – ezek vezettek odáig, hogy a hotelbe plüssállatokkal beköltöző lánynak máris távoznia kellett a játékból. 

Megütötte a párját, mehetett is haza Éden Beus. A lány a Borsnak magyarázta a történteket. 

Sem mint férfi, sem mint ember nem volt az esetem Ádám, ilyen embert sem a családomban, sem a baráti társaságomban nem találna senki" – jelentette ki

Forrás: Tv2/Éden Hotel

"Be­rúgtunk mindannyian az ominózus este, és olyan jelzővel illetett, amit nem hagyhattam. Azt gondolom, megérdemelte, ami történt. A pultnál, majd kétszer a folyosón is megütöttem. De az egészre nem is emlékszem, nem voltam magamnál. Két hetet töltöttem bent, borzasztó részeg voltam, a szexhiánnyal is küzdöttem hetek óta, és a műsor kezdetén a családomtól is úgy búcsúztam, hogy akadtak tisztázatlan nézeteltérések. Ezek vezethettek el idáig: életemben nem bántottam senkit" – állítja Beus, és hozzátette, anyagilag jobban jár, ha itthon van, mint ha Costa Ricán.

"A műsor végéig itthon az üzleti vállalkozásaimmal jóval többet kereshetek majd, mint a főnyeremény. Most új autót szeretnék, csak nem tudom, hogy a környezetbarát negyvenmilliós Tesla legyen vagy egy ötszáz lóerős Maserati. A mostani négyszáz lovas és gyenge. Állandó szexpartnerem van. Neki is lesz dolga mostanában. Hacsak nem talál rám az a férfi, akivel komolyan tervezhetném az életem. Az ideális jelölt például segíthetne az autókérdésben is dönteni. Sőt finanszírozhatja is, ha talpig gentleman. Az emberek véleménye meg továbbra is hidegen hagy" – mondta el.