Hogyan került egy címlapra a két színésznő és a First Lady? Az amerikai Galmour magazin megtalálta a közös kapcsolódási pontot közöttük.

A magazin májusi címlapjára fotózták együtt a három hírességet, nem is akárhol, hanem a Fehér Házban. A fotózásnak különös apropója volt, hiszen mindhárman érintettek egy igencsak komoly témában, ez pedig a katonai szolgálat és a katonai családok sorsa.

Forrás: Instagram/ Sarah Jessica Parker

Az Egyesült Államokban ez a kérdés különösen súlyos, és rengeteg családot érint. Michelle Obama egyébként nagyon fontosnak tartja a katonai családok támogatását: 2011-ben el is indított egy kezdeményezést, az Összefogást, amely kifejezetten a veteránokat és a hozzátartozóikat segíti.

Természetesen a két színésznő is érintett a témában: Kerry Washingtonnak az apukája szolgált a hadseregben, Sarah Jessica Parkernek pedig rengeteg barátja van a fronton, akikért nap mint nap aggódik.

Ezért várja Michelle Obama, hogy férje elnökségi ideje lejárjon
A First Lady, Michelle Obama megosztotta a nagyközönséggel, mi hiányzik neki leginkább azóta, mióta férje az Amerikai Egyesült Államok elnöke.