A bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról. 

"Szarkupac"-ügyről beszélt Puzsér Róbert a tárgyaláson az utolsó szó jogán. A kritikus, ahogy korábban Facebook-posztjaiban, most a bíróság előtt is kemény hangon bírálta a tévést. Az ítélet után egyébként mindketten fellebbezni kívánnak, Puzsér enyhítésért, Hajdú pedig szigorításért. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A kritikus most a tárgyalásról egy videofelvételt közölt, amelyen látható, miképpen védte az álláspontját az utolsó szó jogán. Puzsér hangja többször elcsuklott, ahogy azt magyarázta, hogy "Hajdú Pétert nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac".

Puzsér beszéde alatt természetesen Hajdú Péter is szót kért. "Muszáj ezt nekem hallgatnom? Itt gyaláz engem" - fordult a bírósághoz.

Az alábbi videóban különösen megdöbbentő, ahogy 

04:13 perckor Puzsér elcsukló hangon védi magát a bíróság előtt, és indokolja, miért bírálja jó ideje Hajdú Pétert, valamint az, ahogy 05:19 percnél Hajdú Péter - megelégelve a kritikus szavait - a következőképpen fordul a bíróhoz: "Muszáj ezt nekem hallgatnom? Itt gyaláz engem".

Puzsér korábban arról beszélt, hogy unja már a Hajdú-féle pereket, és békülne a tévéssel, de az a feltételeit nem fogadta el.