Budapesten Tom Hanks – sztárvadászatra fel!

Forrás: AFP -
Tom Hanks világsztár Magyarország Budapest érkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas világsztár magánrepülővel, testőre és menedzsere társaságában érkezett meg hazánkba. 

Tom Hanks az Inferno című film forgatására jött Magyarországra és várhatóan májusig a fővárosban marad. Hanks a Liszt Ferenc reptér magánrepülők részére kialakított termináljába érkezett, szinte teljes titokban – írja a Bors, ahol a sztár érkezéséről készült fotókat is megnézheted.

Forrás: AFP

A színészt testőre, menedzsere és egy fekete hajú hölgy kísérte autójához, ám mielőtt beszállt volna, készségesen osztogatott autogrammokat, pár rajongó pedig közös képet is készíthetett vele. Szűkszavú volt, ám barátságos, mosolyogva megköszönte az érdeklődést, majd elsötétített autójából integetve elhajtott.

Sztárok Magyarországon

Amikor Jude Law hazánkban tartózkodott, egy alkoholmámoros éjszaka után Zimány Lindával kavarodott smárcsatába. Bruce Willis a magyar csodamasszőrnél járt, Jason Statham pedig Budapesten kémkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.