Megmutatta férfi alteregóját a TV2 műsorvezetője: olyan, mintha Cinthya Dictator és exbarátja, Varga Viktor közös tinigyermekét látnánk.

Meghökkentő fotót posztolt magáról Cinthya Dictator! A képen ugyanis kiköpött Varga Viktor. A fotóslány a Life.hu kérdésére elismerte, őt is megdöbbentette a hasonlóság. 

Forrás: Instagram/cinthyadictator

„Igen én is észrevettem, pedig nem az volt a célom, hogy viktoros legyek. Olyan lett a fotó, mintha a világos tónusú Viktort látnánk. Tudtam, hogy hasonlítunk, de nem gondoltam, hogy ennyire" – nevetett Cinthya, aki szerint közös fiúgyermekük hasonlóan festene.

"Viktornál magasra tettem a lécet"

Cinthyát  Varga Viktor párizsi akciójáról is megkérdeztük, ő sem tudta szó nélkül hagyni, hogy exe átugorva a múzeumi kordont csókot nyomott Mona Lisára.


„Úgy látom, Viktornál magasra tettem a lécet, nehéz pótolnia. Büszke vagyok rá, hogy Mona Lisa lett az utódom"
 – adott frappáns és vicces választ Cinthya, de azért hozzátette, vagánynak tartja Viktor gerillaakcióját. Együtt is terveztek hasonlókat, melyekre szakításuk miatt már nem kerülhetett sor. „Szerettünk volna elutazni nagyvárosok kiállítótermeibe és felszögelni a fotóinkat" - mondta.