Madách Színház Conchita Wurts Szerednyey Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor ma délelőtt ellátogattunk az Agyeldobás című vígjáték fotóspróbájára, még nem gondoltuk, hogy az idős Conchita Wurstot fogjuk a színpadon látni. Szerednyey Béla megdöbbentett minket! 

Női ruhába bújt, szőke parókát húzott, de jellegzetes körszakálla megmaradt! Ő a titokban nemrég megnősült Szerednyey Béla, aki a Szente Vajk által rendezett színdarabban pont úgy néz ki, mint ahogy, az Eurovíziós Dalfesztivál tavalyi győztesét, Conchitát úgy 30 év múlva, idősen elképzeljük! Szerinted?

/1504/Szere2015416185715

AGYELDOBÁS(Jeeves és Wooster)

Új színdarab, melyet a P. G. Wodehouse művei alapján írtak a Goodale fivérek.
Mark Goucher és Mark Rubinstein (London) különleges engedélyével.
Az eredeti West End produkciót Mark Goucher és Mark Rubinstein állította színpadra.
A színdarab első előadása 2013-ban volt Londonban.
A Színdarab Magyarországon Mark Goucher és Mark Rubinstein (Fiery Angel Limited, London) és a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közötti megállapodás alapján kerül színre.
Fordította: Kállay Eszter és Szente Vajk

Conchita a januári celebgála sztárvendégeként érkezett hazánkba, ahol nádszál vékonyan dalolt. Ki tudja, sikerül-e megőriznie karcsúságát nyugdíjas korára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.