Tom Hanks optikusnál járt Budapesten

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
Tom Hanks optika Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. 

"Nem mondhatunk semmit, titoktartási szerződést írtunk alá" – magyarázták az optika alkalmazottai a Blikknek. A színésznek valaki ajánlotta a Ráday utcában található exkluzív szemüvegeket árusító üzletet.

A Budapesten tartózkodó hollywoodi sztár néhány napja a Néprajzi Múzeumban járt, szerdán pedig a Ráday utcában szánt néhány percet a rá váró rajongókra.

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A kétszeres Oscar-díjas hollywoodi legenda látogatása során egy testőr az üzletből kémlelt, a másik az ajtót tartotta zárva kívülről, Hanks személyi asszisztense pedig a távolabb parkoló luxusterepjárót vezényelte – tudhatjuk meg a napilapból. Három rajongó a hoteltől követte Hanks autóját, hátha megállnak valahol, és rettentő boldogok voltak, amikor ez megtörtént. A rajongók közös fotót készíthettek a sztárral, aki még autogramot is adott.

Tom Hanks a helyszínen lévő riportereknek nagyon kedvesen azt mondta, hogy tetszik neki Magyarország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.