Napozás, kutyasétáltatás, egy jegeskávé és beszélgetés a legjobb barátnőddel - ezek mind szuper módszerek arra, hogy feltöltődj, az egyetlen baj az, hogy mindegyik több időt igényel, mint amivel általában gazdálkodhatsz. Íme néhány szuper tipp, amivel másodpercek alatt feltöltődhetsz. 

1. Mosolyogj rá egy idegenre! Biztos, hogy ő is vissza fog mosolyogni, így mindkettőtök napját feldobhatjátok ezzel az apró kedvességgel. Nem hiszed? Próbáld ki!

IllusztrációForrás: Thinkstock

2. Húzd ki magad! Azok az emberek, akik kihúzott háttal járnak, mindig boldogabbak mint azok, akik görnyednek. 

3. Beszélgess a baristával! Ha iszol egy kávét napközben, elegyedj szóba a kiszolgálóval. Ez a trükk ugyanúgy működik, mint a mosolygás, mindkettőtök vidámabb lesz tőle. 

4. Egy apró jó cselekedet feldobja a napot! Akár egy hajléktalannak viszel szendvicset, mikor sétálsz a buszmegállóhoz, akár csak megdicséred a kolléganőd szoknyáját, hidd el, jól fog esni neked is. 

5. Néha belefér egy titkos shopping! Ha nagyon levertnek érzed magad, böngészd az online üzletek kirakatait, és ha valami megtetszik, bűntudat nélkül lepd meg vele magad.

7. Nézz meg egy vicces videót, vagy cuki kiskutyásat/kiscicásat! Bármit, ami feldob. 

8. Ölelj meg valakit! Akár a kedvenc munkatársadat is, akár a tesódat öleled meg, néhány másodperc alatt boldogabbnak érezheted magad!