Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri, a Morning Show népszerű műsorvezetői egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza.

Szomorúan indult az idei év egy hattagú táti család számára, akiknek otthona a téli hidegben kigyulladt egy túlmelegedett kályhacső miatt. A házban lakó négy gyermeknek, egy 2,5 éves kisfiúnak, egy 9 éves lánynak, egy 14 éves fiúnak és egy 18 éves nagylánynak a szüleikkel együtt még időben sikerült kimenekülniük, azonban a mindent elárasztó lángtenger teljesen lakhatatlanná tette a házat. A család személyes tárgyai, így a gyerekjátékok, a ruhák és a családi fényképek is mind odavesztek. A család egy időre a nagymamához költözött, most azonban óriási meglepetésre értek haza: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi élő adásban adták át a Class FM hallgatóinak támogatásából felújított házukat.

Forrás: redlemon

„Amíg el nem készült a ház, a 72 éves, szívbeteg édesanyámnál laktunk a négy gyermekkel, neki azonban nyugalomra és pihenésre van szüksége. Nagyon örülünk neki, hogy minden rendeződött, és végre visszaköltözhettünk az otthonunkba, ami csodálatosan szép lett. A gyerekek és mi is végtelenül boldogok vagyunk, hogy újra itt lakunk, és hálásak vagyunk mindazoknak, akik segítettek, hogy újra saját otthonunk lehessen" - mondta el a meghatott édesanya, Erzsébet.

„Egy piacvezető rádió műsorvezetőiként nemcsak az a feladatunk, hogy szórakoztassuk a többmilliós hallgatótáborunkat, ha tudunk, akkor bajba jutott embereken is segítünk" – magyarázta Sebestyén Balázs. „Erzsébet egy reggeli játékunkba telefonált be, ekkor derült ki, hogy mi történt a családdal. Úgy éreztük, kötelességünk segíteni, és természetesen a hallgatóinkat is mozgósítottuk. Pillanatokon belül összefogott az egész ország, és rövid idő múlva felépült a ház. Fantasztikus érzés volt látni a család arcán az örömöt, mindenkinek köszönjük, aki segített" – tette hozzá a Morning Show sztárja.