Sebestyén Balázsék egy hattagú család boldogságát adták vissza

Forrás: redlemon -
támogatás adomány Rákóczi Ferenc tűz Vadon Jani Morning Show Class FM Sebestyén Balázs családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri, a Morning Show népszerű műsorvezetői egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza.

Szomorúan indult az idei év egy hattagú táti család számára, akiknek otthona a téli hidegben kigyulladt egy túlmelegedett kályhacső miatt. A házban lakó négy gyermeknek, egy 2,5 éves kisfiúnak, egy 9 éves lánynak, egy 14 éves fiúnak és egy 18 éves nagylánynak a szüleikkel együtt még időben sikerült kimenekülniük, azonban a mindent elárasztó lángtenger teljesen lakhatatlanná tette a házat. A család személyes tárgyai, így a gyerekjátékok, a ruhák és a családi fényképek is mind odavesztek. A család egy időre a nagymamához költözött, most azonban óriási meglepetésre értek haza: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi élő adásban adták át a Class FM hallgatóinak támogatásából felújított házukat.

Forrás: redlemon

„Amíg el nem készült a ház, a 72 éves, szívbeteg édesanyámnál laktunk a négy gyermekkel, neki azonban nyugalomra és pihenésre van szüksége. Nagyon örülünk neki, hogy minden rendeződött, és végre visszaköltözhettünk az otthonunkba, ami csodálatosan szép lett. A gyerekek és mi is végtelenül boldogok vagyunk, hogy újra itt lakunk, és hálásak vagyunk mindazoknak, akik segítettek, hogy újra saját otthonunk lehessen" - mondta el a meghatott édesanya, Erzsébet.

„Egy piacvezető rádió műsorvezetőiként nemcsak az a feladatunk, hogy szórakoztassuk a többmilliós hallgatótáborunkat, ha tudunk, akkor bajba jutott embereken is segítünk" – magyarázta Sebestyén Balázs. „Erzsébet egy reggeli játékunkba telefonált be, ekkor derült ki, hogy mi történt a családdal. Úgy éreztük, kötelességünk segíteni, és természetesen a hallgatóinkat is mozgósítottuk. Pillanatokon belül összefogott az egész ország, és rövid idő múlva felépült a ház. Fantasztikus érzés volt látni a család arcán az örömöt, mindenkinek köszönjük, aki segített" – tette hozzá a Morning Show sztárja.

Berki elmondta a véleményét a szőrös "macskáról"http://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztian-az-eden-ejjelben-a-szorrol-beszel.htmlAz Éden Éjjelben szóba került a szőrtelenítés, amiről nyilván Berki Krisztiánnak is volt véleménye...TV + Bulvár--Nem talál munkát a Szepesi Niki, a szexbotrányt robbantó úszónőhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-szepesi-nikolett-uszono-nem-talal-munkat.htmlSzepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. TV + Bulvár--Éden Adri és Patrik több helyszínen is egymásnak estekhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-eden-adri-es-eden-patrik-az-eden-hotel-3-jatekosai-szexeltek.htmlAdri és Patrik nem sok mindent csináltak az Éden Hotelben, de szexelni elég gyakran szoktak, a nézők nagy örömére. Most újra megtették. TV + Bulvár--Így veszett össze Ördög Nóra és Nánási Pálhttp://www.life.hu/bulvar/20150422-ordog-nora-a-tv2-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-es-nanasi-pal-fotos-karacsonykor-veszett-ossze.htmlIlyen vicces videót még sosem láttunk az álompárról! Ördög Nóra és Nánási Pál elmesélték, milyen, amikor összevesznek.TV + Bulvár--Friderikusz: "Szerintem a boldogság születési rendellenesség"http://www.life.hu/bulvar/20150423-friderikusz-sandor-maganyos.htmlFriderikusz Sándor azt állítja, mióta él, magányra van kárhoztatva. Gyerekkorában is magának való volt, ez felnőttként sem változott meg.TV + BulvárOrigoBerki Krisztán élő adásban vallott szerelmet Cserpes Lauránakhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztan-elo-adasban-vallott-szerelmet-cserpes-lauranak.htmlBombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián újabb hódítása bizony nem más, mint Cserpes Laura. A műsorvezető pedig már szerelmet is vallott Laurának – ráadásul élő adásban.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.