Egyik napról a másikra elküldték az összes fodrászt, sminkest és stylistot a TV2-től. A képernyősök volt kollégáikért petíciót írtak alá, amelyet a csatorna csatorna tulajdonosának címeztek. 

A Bors információi szerint a TV2 műsorvezetői arra kérték Yvonne Dedericket, hogy a jövőben is az eddigi sminkesekkel, fodrászokkal és öltöztetőkkel dolgozhassanak, ahogy hosszú éveken át tették azt.

"Tekintettel arra, hogy a képernyős munkánkból következően arcunkkal képviseljük a csatornát, fontos számunkra, hogy a mi véleményünket is figyelembe vegyék a megjelenésünkkel összefüggő szakmai kérdésekben"írják többek között. A petíciót aláírta Kárász Róbert, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, Várkonyi Andrea, Gaál Noémi, Berki Krisztián, Czippán Anett és Váczi Ger­gő is.

Forrás: Facebook/Mokka

A napilap egyébként úgy értesült, hogy a szakembereknek azért kell menniük, mert a csatorna a  továbbiakban egy másik céggel fog szerződni.

"A változás természetes része a televíziózásnak, a styling területen is több céggel dolgoztunk már együtt, számos szakember megfordult már a csatornánál. A jelenlegi döntés végleges, a jövőben a TV2-nél évekkel ezelőtt már bizonyított szakemberek látják majd el a képernyősök megjelenéséért felelős feladatokat. A következő időszakban megújul a TV2-es műsorvezetők stylingja, aminek az eredményét a nézők hamarosan láthatják a képernyőn" – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.