Varga Viktor: "Féltékeny voltam, mert a virágomba lépett valaki"

Forrás: facebook -
Varga Viktor Cynthia Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmenekült a világ elől Varga Viktor.

Varga Viktor elfáradt az állandó magyarázkodásoktól és bántó megjegyzésektől, miután megcsókolta Mona Lisát.

"Kivettem néhány nap szabadságot, mert eléggé elfáradtam" – vallotta be a Borsnak a zenész. – "Egyrészt két hete megállás nélkül dolgozom, másrészről az utazásokat és annak a következményeit is ki kell hevernem. Rengeteg interjút adtam a párizsi kaland után, a környezetemben is magyarázkodnom kellett, és sok internetező is támadott – magyarázta Viktor, akinek talán a szívügyek miatt is jót tesz a meditáció. Életem legnagyobb szerelme volt Cinthya, de vége lett, azóta sem találtam senkit, akivel együtt tudnék élni. Mindig megnézem, hogy mit történik vele, és szerintem ő is rajtam tartja a szemét. Sokszor vannak olyan egybe­esések, amik meglepőek, de igazából nem is meglepőek, hiszen együtt voltunk két és fél évig. Vannak ikerségek külső jegyekben, amik nem lehetnek véletlenek. Most távol vagyunk egymástól, mert ha beszélnénk, az összekavarna mindent."

Forrás: facebook

Viktor azt is elárulta mit szól Cynthi új kapcsolatához:

"Eleinte nyilván féltékeny voltam, mert az én virágomba lépett valaki, de ezen túltettem magam, mert muszáj volt, hiszen szakítottunk. Az nem tetszett csak, hogy a mostani barátja az én régi barátom volt, azóta nem beszélek vele, de nem haragszom rá sem, csak kiléptem az életükből. Szeretném, ha Cinthyke boldog lenne, örülnék, ha ez a fiú boldoggá tenné, de nem tudom, hogy vannak."

Rosszul lett az izgalomtól Az ének iskolája versenyzője http://www.life.hu/bulvar/20150424-rosszul-lett-az-izgalomtol-az-enek-iskolaja-versenyzoje-nemeth-david.html Annyira izgult a fellépés miatt Németh Dávid, hogy rosszul lett a színpadon. Szerencsére még előtte remekül elénekelte a dalát, de utána már nem bírta magát tartani. TV + Bulvár Origo Aleska komoly írónőként elvesztette szexepiljét http://www.life.hu/bulvar/20150424-aleska-diamond-azaz-safrany-emese-ironokent-elvesztette-szexepiljet.html Meglepő ruhában és új, szolid hajszínnel mutatta be első könyvét Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese. Rá sem ismertünk a férfiak álmára, az egykori szexbombára! TV + Bulvár Origo Hevesi Kriszta: "A test a lélek temploma, ne alakítsuk romkocsmává" - Sok munkája van a kinézetében http://www.life.hu/bulvar/20150424-hevesi-kriszta-aleska-diamond-konyvbemutatojan-beszelt-a-szexualpszichologusi-munkajarol-es-a.html Hevesi Kriszta a Life.hu riporterének elárulta, hogy a férfiak többnyire megszeppennek attól, hogy szexuálpszichológus. Arról is beszélt, fontosak számára a visszajelzések, a bókok és hozzátette, nem kevés munkája van abban, ahogy kinéz. Ha kíváncsi vagy, miként vélekedik és él Kriszta, nézd meg az alábbi videót. TV + Bulvár Origo Cicitapaszban drogozik Miley Cyrus http://www.life.hu/bulvar/20150424-miley-cyrus-cicitapaszban-drogozik.html A botrányhősnő minden évben megünnepli a 420-at, a kannabisz napját. Idén mindezt cicitapaszban tette. TV + Bulvár -- Kamerák előtt szexelne Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20150424-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-bevallotta-szexelne-a-kamerak-kereszttuzeben.html Az Éden Hotel műsorvezetője kijelentette, ő bizony bevállalná: nem takargatná magát szex közben a kamerák előtt. TV + Bulvár -- Otthagyja a Grace klinikát a sorozat legszexisebb szereplője http://www.life.hu/bulvar/20150424-kiirtak-a-grace-klinika-sorozatbol-patrick-dempsey-karakteret-dr-derek-shepherdet.html Kiakadtak a rajongók: kiírták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat egyik legmeghatározóbb karakterét, Dr. Derek Shepherd-öt a Grace klinikából. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.