Feljelentették a Médiatanácsnál a TV2-t az Éden Hotel miatt

TV2 Éden Hotel feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiverte a biztosítékot az Éden Hotel pénteki adása, melyben Éden Gábor szexuálisan zaklatta Éden Nórit. 

Nem bírt a vérével Éden Gábor, aki a hullafáradt Nórinak próbálta mindenáron becserkészni a lompost az Éden Hotel pénteki adásában. A lány az elején finoman igyekezett visszautasítani Gábor szexuális közeledését, de miután az nem vette a lapot és egyre erőszakosabbá vált, Nórinak erélyesebb eszközökhöz kellett folyamodnia. Éden Gábor persze teljesen besértődött azon, hogy minden próbálkozása ellenére Nóri nem volt hajlandó vele öt nap ismeretség után hancúrozni. A végén pedig meg is fenyegette szegény lányt, ha nem szexel vele, akkor kiejti a játékból.

Forrás: www.tv2.hu


Az ominózus jelenet miatt a Liberálisok a Médiatanácshoz fordultak, hiszen indoklásuk szerint „a valóságshow nézői annak lehettek szemtanúi, ahogyan egy férfi játékos szexuálisan zaklatott és megalázott egy másik, női játékost".
Nehezményezték, hogy a műsor készítői mindenféle kommentár, büntetés, kizárás, következmény, beavatkozás, segítségnyújtás nélkül adták le a jelenetet. „Elfogadhatatlan, hogy mindez megtörténhetett, és különösen elfogadhatatlan, ahogyan a műsor készítői kezelték a helyzetet" – áll az MTI-nek eljuttatott közleményben.
A TV2 is reagált a dologra: szerintük nem történt erőszakos cselekmény, és ezt Nóri is tiszázta játékostársai előtt a helyszínen készült interjúban.

Így jótékonykodik Istenes Bence - Arany szíve van!http://www.life.hu/bulvar/20150426-istenes-bence-jotekonykodik-felajanlotta-szintetizatorat.htmlKedves ajándékot ajánlott fel egy rászoruló, zenekedvelő rajongójának az RTL Klub népszerű műsorvezetője.TV + Bulvár--Így csinálj hülyét a kutyádból!http://www.life.hu/bulvar/20150420-az-australias-got-talent-musorban-kutya-es-gazdaja.html"Ha a kutyádat mosógépben mosod, nem kellene mellé beraknod a piros zoknikat" - mondta a Australia's Got Talent egyik zsűritagja a különc versenyzőpáros humán tagjának. Mindenesetre nagyon ügyes produkciót mutatott be az indokolatlan színű kisállat. TV + Bulvár--Napi jótanács Berki Krisztiántólhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-berki-krisztian-jotanacsa.htmlBerki Krisztián nagy bölcsességet osztott meg rajongóival közösségi oldalán. TV + Bulvár--Stohl András nem örül lánya pályaválasztásánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-stohl-andras-nem-orul-lanya-palyavalasztasanak.htmlA saját életét éli Stohl András lánya, aki táncosként nemrég a legtehetségesebb magyar fiatalok közé került. Apja mégsem örül felhőtlenül Luca pályaválasztásának.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huSzabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”http://www.life.hu/bulvar/20150426-szabo-zsofi-hamarosan-kivonul-a-celebvilagbol.htmlIgazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.TV + Bulvár--Viszlát, Patrik! Kiesett az Éden focista csődörehttp://www.life.hu/bulvar/20150425-eden-patrik-az-eden-hotel-3-jatekosa.htmlNagy meglepetést hozott a pénteki párválasztó. A védettséget élvező Peti ismét meghúzta a váratlant. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.