Berki Krisztián a Facebook oldalán üzent, Cserpes Laura gardedámja nyilatkozott, az állítólagos exbarátnő pedig maga alatt van.

Tegnap borította a bilit Berki Krisztián exbarátnője, Urbán Zsuzska, aki bevallotta, a műsorvezető állításával ellentétben az Éden Hotel forgatásai alatt egy párt alkottak. A lányt a viszony miatt a TV2-től is menesztették, ám Berki akkor állást ajánlott neki. Ám eközben a nyilvánosság előtt már felvállalta Krisztián, hogy Cserpes Laura az új párja. A felek egyelőre ködösítnek és a közösségi oldalakon megy az üzengetés – írja a Bors

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem nyilatkozunk a témában, ez Krisztián és Zsuzska ügye. Ebbe a harcba nem szállunk bele, ez nem a mi csatánk" – mondta Cserpes Laura menedzsere, Kálnási Anikó. Ám az is árulkodó, hogy Laura a Füstbe ment terv című rapszámot tette ki Facebook oldalára. Valószínűleg ezzel elődjének akart fricskát mutatni.

„Senkit nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, de borzasztóan fáj hogy hazudott nekem, pont annak az embernek, akivel hónapokon keresztül a jövőjét tervezte. Megtagadott és átvert, és még most is hazudozik a saját hírportálján. Laurát sajnálom, ha vele is az történik, ami velem. Nyilván senki nem kényszerített, hogy egy ilyen emberrel essek szerelembe, de tény: lelkileg nagyon megvisel, ezért tényleg nem szeretnék erről többet beszélni" - mondta a megcsalt lány. 

Berki Krisztián a következőket írta ki oldalára: „Sokan támadnak, hogy miért csinálom ezt, vagy azt. Szinte kivétel nélkül mindig valamilyen hátsó szándékot sejtenek a háttérben. Pedig szó sincs erről. Azért csinálok bizonyos dolgokat, mert ez az én választásom. Ezt akarom csinálni."