Elméletileg Charlotte-nak hívják a babát, aki 3,5 kilóval jött világra, és jól van – ám gyakorlatilag semmilyen alapja nincs a hírnek.

Az egész világ Charlotte baba érkezését ünnepli – ezzel a mondattal indított a 3tags.org oldal, amely szerint megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné várva várt gyermeke. A kamuhírt tovább erősítette egy tweet, amelyet – valamilyen titokzatos módon – a Kensington-palota tett közzé.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Hogy pontosan mi vehette rá az oldal szerkesztőit, hogy a királyi bébi érkezéséről hazudjanak, aki állítólagos információik szerint kislány lett, egészséges, és 3 és fél kilóval látta meg a napvilágot, egyelőre nem tudni. Annyit azonban leszögeznénk, hogy több külföldi hírforrás, köztük az OK! magazin is megerősítette: hiába a fokozott rendőri jelenlét a Lindo Wing luxusklinika előtt, Katalin hercegné még csak be sem vonult a kórházba. Mi több, a minap éppen autóvezetés közben kapták lencsevégre, amint a kis György herceget vitte az uszodába úszni tanulni - a képekért kattints ide!

Hol késik a királyi bébi?
Katalin hercegné és Vilmos herceg második babáját eddig április 25-re várták - a kis trónörökös érkezéséről azonban mind ez idáig semmi hír. Akkor most Katalin hordja túl a gyermekét, vagy az eddig megadott időpont volt téves? - a kérdésnek ITT járt utána a Life.hu.

Nem ez az első alkalom, hogy a nagyobb példányszám, illetve a kattintások növelése érdekében ilyen módszerhez folyamodnak: korábban (micsoda meglepetés!) éppen az OK! magazin amerikai változata volt az, aki György herceg kistestvérének megszületésével igyekezett növelni olvasótáborát.