Nevetséges: állítólag megszületett Katalin hercegné kislánya

Forrás: AFP/Chris Jackson -
kamu Twitter lap Katalin hercegnő kisbaba Katalin hercegné kórház Kensington-palota hazugság megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elméletileg Charlotte-nak hívják a babát, aki 3,5 kilóval jött világra, és jól van – ám gyakorlatilag semmilyen alapja nincs a hírnek.

Az egész világ Charlotte baba érkezését ünnepli – ezzel a mondattal indított a 3tags.org oldal, amely szerint megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné várva várt gyermeke. A kamuhírt tovább erősítette egy tweet, amelyet – valamilyen titokzatos módon – a Kensington-palota tett közzé.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Hogy pontosan mi vehette rá az oldal szerkesztőit, hogy a királyi bébi érkezéséről hazudjanak, aki állítólagos információik szerint kislány lett, egészséges, és 3 és fél kilóval látta meg a napvilágot, egyelőre nem tudni. Annyit azonban leszögeznénk, hogy több külföldi hírforrás, köztük az OK! magazin is megerősítette: hiába a fokozott rendőri jelenlét a Lindo Wing luxusklinika előtt, Katalin hercegné még csak be sem vonult a kórházba. Mi több, a minap éppen autóvezetés közben kapták lencsevégre, amint a kis György herceget vitte az uszodába úszni tanulni - a képekért kattints ide!

Hol késik a királyi bébi?

Katalin hercegné és Vilmos herceg második babáját eddig április 25-re várták - a kis trónörökös érkezéséről azonban mind ez idáig semmi hír. Akkor most Katalin hordja túl a gyermekét, vagy az eddig megadott időpont volt téves? - a kérdésnek ITT járt utána a Life.hu.

Nem ez az első alkalom, hogy a nagyobb példányszám, illetve a kattintások növelése érdekében ilyen módszerhez folyamodnak: korábban (micsoda meglepetés!) éppen az OK! magazin amerikai változata volt az, aki György herceg kistestvérének megszületésével igyekezett növelni olvasótáborát.

Megkezdődtek a fájások?! - Hatalmas felhajtás mellett születik meg Katalin hercegné babájahttp://www.life.hu/csalad/20150418-hatalmas-felhajtas-mellett-szuletik-meg-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-babaja.htmlA királyi család rajongói már gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt: Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke a napokban jön világra. CsaládNorthfotoMikor születik meg végre Katalin hercegné második kisbabája?http://www.life.hu/csalad/20150427-beinditjak-a-szulest-amennyiben-2-heten-belul-nem-szuletik-meg-katalin-hercegne-masodik-gyermeke.htmlAz egész világ tűkön ülve várja, hogy végre megérkezzen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, akit eredetileg április 23-ra vártak– immár 4 nappal korábbra.Család--Nem állnak meg kettőnél! Még több gyereket szeretne Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150423-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-meg-tobb-gyereket-terveznek.htmlA hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith elhintette: ha most nem születik kislánya a párnak, később még megvan rá az esélye, hiszen unokahúgáék még további kistestvéreket terveznek György hercegnek!Család--Így fogják hívni Katalin hercegnő második gyermekét?http://www.life.hu/csalad/20150421-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-masodik-gyermeke-az-alice-nevet-fogja-kapni-a-brit-fogadoirodak.htmlBármelyik pillanatban megszülethet a kis trónörökös, akit brit fogadóirodák szerint a legnagyobb eséllyel Alice-nek fognak nevezni – legalábbis erre a névre érkezett a legtöbb tét a fogadók részéről.Család--Könnyen megromolhat a hercegi család boldogsága - Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvérféltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Fertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülnihttp://www.life.hu/news/20150426-fertozott-a-korhaz-ahol-katalin-hercegno-fog-szulni.htmlKatalin hercegnő bármelyik pillanatban megszülhet, azonban a St. Mary kórház sebészeti osztályát lezárták, mert nyolc beteg bakteriális fertőzést kapott. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.