Cooky a felhők közé repíti rajongóját

Forrás: Facebook/Cooky -
Music Fm pilóta Cooky repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
102 ezer rajongót tudhat magáénak Cooky, ami rádiós műsorvezetői szinten jelentős szám. Cookyt nem csak a zeneimádók követik, de a repülés szerelmesei is nagy kedvelői. 7 év után megszerezte a hivatásos pilótaengedélyt, most pedig megreptetné egyik rajongóját.

A rádiós műsorvezető letette az utolsó vizsgát, így megkaphatja a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedélyt. Június elején szeretné meghálálni a rajongóinak, hogy kitartottak mellette, egyiküket kényeztetni fogja.

Forrás: Facebook/Cooky

„Úgy gondoltam, hogy ki fogok sorsolni egy repülést a tököli repülőtérről, természetesen velem. Egy Diamond 42 –es típusú, kétmotoros kisgéppel vinném el egy körre a nyertest, Budapest fölött és a Velencei-tó felé. Ez egy remek kis gép, a kereskedelmi pilóták ezen tanulnak, és nem kell majd izgulni, van benne robotpilóta is" – magyarázta Cooky, aki már beadta a jelentkezését nagy légitársaságokhoz.

Kapcsolatban állok több légitársasággal. Mindegyik légitársaságnál a kapitányok tanítják az új pilótákat, hogy hogyan megy a közös munka a fülkében. Az Airbuson nagyon megdicsért a kapitány, hogy szépen csináltam a feladatot" - lelkendezett Cooky, akinek munka mellett 7 évébe telt megszereznie a képesítést.

„Tudom, hogy az emberek nem tudják elképzelni, hogy aki bohóckodik adásban, az hogyan tud komoly munkát végezni. A pilótavizsgánál nem érdekes, hogy ki vagy, ha nem tudod a feladatot tökéletesen megoldani, akkor bárki lehetsz. Ha komolykodom, akkor Christian, és nem Cooky vagyok.”

Nyertes Zsuzsa alaposan rákészült a vetkőzésrehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-nyertes-zsuzsa-alaposan-rakeszult-a-vetkozesre.htmlMinden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel a Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon.TV + Bulvár--Elfelejtett rutinvizsgálatra menni a szívével a Barátok közt Vili bácsijahttp://www.life.hu/bulvar/20150428-elfelejtett-rutinvizsgalatra-menni-szivevel-a-baratok-kozt-vili-bacsija.htmlAnnyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett elmenni a kötelező rutinvizsgálatra.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan, ki lép egy nap Rubint Réka nyomdokaiba, és ő nem a lánya!http://www.life.hu/bulvar/20150427-edesanyja-rubint-reka-nyomdokaiba-lep-rubint-lara.htmlA hétvégi Fitbalance versenyen körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra Schobert Lara, és keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit még nézni is fárasztó volt. Lara lazán, mosolyogva csinálta végig. Azt hihetnénk, hogy már most elkötelezett híve lett az alakreformnak, de ő egyelőre nem az edzősködés felé kacsintgat.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSütő Enikő: Majdnem örökbe fogadtam egy gyereket, de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, akit a 20-as éveiben a Fabulon-reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor töretlenül hisz abban, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huExkluzív: Megszületett Szebeni István kisfia, a tévés könnyek között vette karjába a kicsithttp://www.life.hu/bulvar/20150429-megszuletett-szebeni-istvan-kisfia-patrick.htmlMa éjjel világra jött Szebei István kisfia. Patrik a vártnál hamarabb született.TV + Bulvár--Majka: "Vonzó ajánlatot tett az RTL Klub, de úgy döntöttem maradok"http://www.life.hu/bulvar/20150429-majka-nem-szerzodik-az-rtl-klubhoz-marad-a-tv2-nel.htmlAhogy mi is hírt adtunk róla, a Rising Star műsorvezetője már castingon is járt a TV2 konkurens csatornájánál, amely a Hungary’s Got Talent című, ősszel induló új show-műsort akarta rábízni. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.