Gyilkosság: megöltek egy fiatal lányt Budapesten!

gyilkosság rendőrség halott rendőr-főkapitányság bűncselekmény News nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűncselekmény áldozata lett egy fiatal nő Budapest VII. kerületében.

Szombatra virradóra egy 19 éves nőt a rokona holtan talált az Akácfa utcai otthonában – adta hírül a rendőrség a honlapján. A helyszíni és halottszemle megállapítása szerint a fiatal lány bűncselekmény áldozata lett, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Forrás: Origo

Részleteket egyelőre nem tudni, a rendőrség annyit közölt, hogy a nyomozók megkezdték az elkövető beazonosítását, felkutatását.

Szívszorító képek: rákbetegsége után először szoptatja kisfiát az anyahttp://www.life.hu/news/20150425-szivszorito-kepek-rakbetegsege-utan-eloszor-szoptatja-kisfiat-az-anya.htmlElőrehaladott terhesként tudta meg az amerikai hölgy, hogy mellrákkal küzd.NewsOrigoÚjabb késes támadás egy trafikbanhttp://www.life.hu/news/20150424-ujabb-keses-tamadas-egy-trafikban.htmlTetten értek a rendőrök két férfit, aki egy dohányboltot akart kirabolni Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A rablás során senki nem sérült meg.News--Kislány lett! Megszületett a királyi bébihttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnet-korhazba-szallitottak-megindult-a-szules.htmlVége a hosszú várakozásnak! Ma délelőtt egészséges kislánynak adott életet Katalin hercegné! News--A nap képe: Angela Merkel és a lemur l'amourhttp://www.life.hu/news/20150502-angela-merkel-nemet-kancellar-lemurral-fotozkodott.htmlSzívet melengető kép készült napjaink egyik legbefolyásosabb nőjéről, Angela Merkelről, a német kancellárról.News--Ha ma csak egy videót nézel meg...http://www.life.hu/news/20150501-humanimal-furcsa-ember-allat-video.htmlHa estére eléggé elfáradtál már, tudunk mutatni valamit, ami még jobban lezsibbaszt. Íme, a Humanimal.News--21 éve halt meg Ayrton Sennahttp://www.life.hu/news/20150501-majus-1-ayrton-senna-forma-1-pilota-halalanak-evforduloja.htmlHuszonegy éve, a Forma1 Imola-i versenypályán halt meg Ayrton Senna. A Forma-1 legendás, visszahúzódó, de legügyesebb pilótájának ismerte meg a világ. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.