Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárja

Forrás: RTLKLUB -
Pataki Szilvia sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.

"Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a sorozatban töltött idő alatt a karakterem olyan átalakuláson ment keresztül, aminek köszönhetően többféle arcomat is megmutathattam. Hiszen a kedves, mindig segítőkész Enikő szinte teljesen megőrült az utóbbi időben, még arra is képes volt, hogy hosszú heteken keresztül mérgezze szerelmét" - nyilatkozta a Blikknek Pataki Szilvia, aki azt azért nem árulja el, miként reagál majd szerelme, ha fény derül az igazságra.

Pataki Szilvia, Kiss Ramóna, Józan László, Solti Ádám. Forrás: RTLKLUB

"Az utolsó forgatási napomon nagyon kedvesek voltak a kollégák, bevallom, nem is számítottam meglepetésre. Aztán amikor lement az utolsó jelenet is, hatalmas virágcsokorral és ajándékokkal érkeztek, nagyon meghatódtam" - magyarázta a színésznő a lapnak, aki úgy hiszi, hogy sikerült Enikőt annyira megutáltatni a nézőkkel, hogy nem is fog annyira fájni a szívük a távozása miatt. Vajon igaz ez?

BulváRap: Cserpes Laura bizalma Berkiben töretlenhttp://www.life.hu/bulvar/20150503-bulvarap-hegyi-roli-berki-krisztinan-cserpes-laura-sarka-kata-karasz-robert.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoRossz hír a Bosszú-rajongóknak: Véget ér a sorozathttp://www.life.hu/bulvar/20150503-vege-a-bosszu-revenge-cimu-sorozatnak-az-abc-nem-ker-tobbet-belole.htmlA rajongók nagy bánatára az ABC elkaszálta a Bosszú című sorozatát, így a május 10-én esedékes évadzáró rész sorozatzáró is lesz egyben. A széria 89 rendes epizód és két különkiadás után múlik tehát ki.TV + Bulvár--Kulcsár Edina családi bulit tart anyák napjánhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-csaladi-bulit-tart-kulcsar-edina-miss-world-hungary-anyak-napjan-a-dedivel-edesanyjaval.htmlKulcsár Edinát dédnagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. A világ második legszebb lánya örökre hálás marad a két nőnek, akik mindent elkövettek, hogy Edinának valóra váljanak az álmai. Együtt ünneplik az anyák napját!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCaramel kedvéért tanítványa visszaült a lórahttp://www.life.hu/bulvar/20150430-caramel-kedveert-tanitvanya-gyorfi-dzsenifer-visszault-a-lora.htmlGyőrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni.TV + Bulvár--Tilda Swinton nem bánja, ha férfinek nézikhttp://www.life.hu/bulvar/20150502-tilda-swinton-nem-banja-ha-azt-hiszik-rola-ferfi.htmlSzámtalanszor fordult már elő, hogy az Oscar-díjas színésznőt férfinek nézték, ő azonban nem bánja ezt az „apró" kellemetlenséget.TV + BulvárOrigoSzulák Andrea sokat küzd, hogy elfogadja önmagáthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-szulak-andrea-a-tv2-az-enek-iskolaja-mentora-sokat-kuzd-azert-hogy-elfogadja-onmagat.htmlAz ének iskolája mentora még most is folyamatosan tanulja, hogyan fogadja el önmagát a hibáival együtt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.