A valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.

Amit Anna Wintour mond, az szent és sérthetetlen. Tudja ezt jól Kim Kardashian is, aki lelkiismeretesen be is tartotta a 2015-ös Met-gála házigazdájaként debütáló, rettegett Vogue főszerkesztő alapszabályát a hétfő esti rendezvényen: nincs szelfizés, sem Facebook, sem Instagram, sem Twitter! 

Forrás: AFP

„Mindenki fotózni kezdett, de én még a telefonomat sem vittem magammal, így csak Kanye-tól tudtam kapni képeket, mert ő fényképezett. Úgy voltam vele, hogy nem akarok bajba kerülni" – magyarázta a fenekéről híres valóságshow-sztár, aki még magát Madonnát is visszautasította egy közös kép erejéig, csak hogy ne menjen ellen Anna Wintour kívánságának. Tette mindezt úgy, hogy rajta kívül más sztárnak esze ágában sem volt betartania a Vogue főszerkesztőjének szabályát - nézd csak meg ITT, hogyan fotózták magukat a celebek! Ez tényleg hatalmas áldozat Kim részéről, hiszen Kanye West felesége igazi királynőnek számít a szelfizés berkeiben – a Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a legtipikusabb pózait.

Ki volt a Met-gála legszebbje?
Láttad már Jennifer Lopez és Beyoncé alig-ruháját? És Rihanna hatalmas szőrmepalástját? A Life.hu ITT gyűjtötte össze a 2015-ös Met-gála legemlékezetesebb darabjait.