Anna Wintour tartotta rettegésben Kim Kardashiant, ezért nem szelfizett

Forrás: AFP -
fotózás Kim Kardashian Kanye West Vogue házigazda MET gála Anna Wintour szabály szelfi főszerkesztő telefon közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.

Amit Anna Wintour mond, az szent és sérthetetlen. Tudja ezt jól Kim Kardashian is, aki lelkiismeretesen be is tartotta a 2015-ös Met-gála házigazdájaként debütáló, rettegett Vogue főszerkesztő alapszabályát a hétfő esti rendezvényen: nincs szelfizés, sem Facebook, sem Instagram, sem Twitter!

Forrás: AFP

Ki volt a Met-gála legszebbje?

Láttad már Jennifer Lopez és Beyoncé alig-ruháját? És Rihanna hatalmas szőrmepalástját? A Life.hu ITT gyűjtötte össze a 2015-ös Met-gála legemlékezetesebb darabjait.
Eljött a nagy nap! Megjelent Kim Kardashian könyve http://www.life.hu/trend/20150506-kim-kardashian-konyve-megjelent.html A celebnő kedden New Yorkban promózta frissen megjelent könyvét. Trend -- Dobó Kata még mindig gyönyörű - Szelfivel bizonyította http://www.life.hu/trend/20150427-dobo-kata-szineszno-gyonyoru-sarga-ruhaban.html Dobó Kata nem csak dögös dekoltázsát mutatta meg legújabb szelfijén, hanem azt is, milyen szépséges az alakja. Trend Origo Így oktatja a szelfizést Palvin Barbi http://www.life.hu/news/20150410-palvin-barbara-elmondja-hogy-keszul-a-jo-szelfi.html Palvin Barbarát, a 21 éves szupermodellt nem csak a profik kamerája örökíti meg, saját magáról is szeret szelfiket készíteni. News -- Mém-gála lett a Met-gálából http://www.life.hu/trend/20150505-mem-gala-lett-a-met-galabol-2015ben.html A New York-i Met-gála a különleges kreációkról és extrém outfitekről híres. Néhány sztár extravagáns öltözékét azonnal tovább is gondolták az internetezők: útjára indultak az első Met-mémek. Trend -- Rihanna átlátszó blúza mindent megmutatott a Met-gála afterpartyján http://www.life.hu/trend/20150505-rihanna-atlatszo-bluza-mindent-megmutatott-a-met-gala-afterpartyjan.html A Met-gálán Rihanna fejedelmi öltözetben, egy hosszú kanárisárga palástban jelent meg. Az after partyra pedig egy erőteljesen villantós ruhát választott az énekesnő. Trend -- Rubint Réka szexi szelfit készített http://www.life.hu/ez-zsir/20150421-rubint-reka-fitness-edzo-schobert-norbi-felesege-szexi-szerkoban-szelfizett.html Schobert Norbi megleste, ahogyan felesége éppen dögös szelfit készít tökéletes alakjáról, és egyből elolvadt a látványtól. Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.