Egy egyszerű rúzs hihetetlenül sok mindent jelenthet egy tinédzser számára. Kötheti bálványának, Zsédának közkedvelt dalához, és lehet számára a nővé válás egyik, egyelőre tiltott szimbóluma. Bogi egy csapásra mindkét lehetőségnek örülhetett.

Az ének iskolája tanulója, Bogi pár éve csak álmodozott arról, hogy Zsédával találkozhat, akiért rajong, és akire szeretne hasonlítani. "Balmazújvárosba jött el Zséda koncertezni, odanyújtotta nekem a mikrofont, amibe pár pillanatig énekelhettem. Reménykedtem benne, hogy még egyszer tudok majd vele énekelni„- álmodozott Az ének iskolájának tanulója, akit a produkció alaposan meglepett. Elvitték egyik kedvenc helyére, egy barlangba, ahol Zséda várt rá, mi mással, mint a Rúzs című dalával és egy igazi rúzzsal.

Nagy Bogi Az ének iskolájaForrás: TV2


„Annyira meglepődtem, amikor először meghallottam a dalt, majd feltűnt Zséda. Odaszaladtam hozzá és átöleltem. Kaptam tőle egy titkos kabalát, egy rúzst, amit anyukám megengedett, hogy kipróbáljak" - lelkendezett a fiatal tehetség, aki egyelőre zsenge kora miatt nem sminkelheti magát.


„Bogi még csak hetedikes, nem szeretem, ha festi magát. Mivel a tinédzser kori pattanások nagyon zavarják, egy kis korrektort megengedek neki. Néha két vékony tusvonal is feltűnik a szeme fölött. Hiába hozza fel érvnek Bogi, hogy az osztálytársai közül már többen is sminkelhetnek, ez nem hat meg. Ezek a hetedikes lányok próbálnak nagyobbnak tűnni, de hát mi is ilyenek voltunk fiatalon. Ha adódik valami különleges alkalom, akkor kis szájfényt, leheletnyi szemfestéket feltehet. Attól viszont én is teljesen ellágyultam, amikor Zsédától egy rúzst kapott ajándékba. Természetesen megengedtem, hogy kipróbálja, hisz ez a darab kuriózumnak számít"- mesélte Bogi édesanyja, aki elárulta, hogy tehetséges lánya már annak ellenére rendelkezik komoly sminkkészlettel, hogy nem használhatja. „Összevásárolt mindent, a neten kinézi a hasznos dolgokat, gyakran nekem is javasol új termékeket. A kis zsebpénzét szépítőszerekre költi, de egyelőre csak állnak a fiókban a kencék"