Az ének iskolája: Bogi elindult a nővé válás útján

Forrás: TV2 -
Zséda Bogi Az ének iskolája smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyszerű rúzs hihetetlenül sok mindent jelenthet egy tinédzser számára. Kötheti bálványának, Zsédának közkedvelt dalához, és lehet számára a nővé válás egyik, egyelőre tiltott szimbóluma. Bogi egy csapásra mindkét lehetőségnek örülhetett.

Az ének iskolája tanulója, Bogi pár éve csak álmodozott arról, hogy Zsédával találkozhat, akiért rajong, és akire szeretne hasonlítani. "Balmazújvárosba jött el Zséda koncertezni, odanyújtotta nekem a mikrofont, amibe pár pillanatig énekelhettem. Reménykedtem benne, hogy még egyszer tudok majd vele énekelni„- álmodozott Az ének iskolájának tanulója, akit a produkció alaposan meglepett. Elvitték egyik kedvenc helyére, egy barlangba, ahol Zséda várt rá, mi mással, mint a Rúzs című dalával és egy igazi rúzzsal.

Nagy Bogi Az ének iskolája Forrás: TV2


„Annyira meglepődtem, amikor először meghallottam a dalt, majd feltűnt Zséda. Odaszaladtam hozzá és átöleltem. Kaptam tőle egy titkos kabalát, egy rúzst, amit anyukám megengedett, hogy kipróbáljak" - lelkendezett a fiatal tehetség, aki egyelőre zsenge kora miatt nem sminkelheti magát.


„Bogi még csak hetedikes, nem szeretem, ha festi magát. Mivel a tinédzser kori pattanások nagyon zavarják, egy kis korrektort megengedek neki. Néha két vékony tusvonal is feltűnik a szeme fölött. Hiába hozza fel érvnek Bogi, hogy az osztálytársai közül már többen is sminkelhetnek, ez nem hat meg. Ezek a hetedikes lányok próbálnak nagyobbnak tűnni, de hát mi is ilyenek voltunk fiatalon. Ha adódik valami különleges alkalom, akkor kis szájfényt, leheletnyi szemfestéket feltehet. Attól viszont én is teljesen ellágyultam, amikor Zsédától egy rúzst kapott ajándékba. Természetesen megengedtem, hogy kipróbálja, hisz ez a darab kuriózumnak számít"- mesélte Bogi édesanyja, aki elárulta, hogy tehetséges lánya már annak ellenére rendelkezik komoly sminkkészlettel, hogy nem használhatja. „Összevásárolt mindent, a neten kinézi a hasznos dolgokat, gyakran nekem is javasol új termékeket. A kis zsebpénzét szépítőszerekre költi, de egyelőre csak állnak a fiókban a kencék"

Epres Panni családja nem nyaral együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-epres-panni-csaladja-nem-nyaral-egyutt.htmlAzzal, hogy Epres Panni kisfia, Mór az idén első osztályos lett, felborult a család nyaralási szokása, azaz nem tud a család együtt nyaralni.TV + Bulvár--Tornóczky Anita: Itt a bizonyíték, az erőszak nem válogat!http://www.life.hu/bulvar/20150506-tornoczky-anita-szerint-az-eroszak-nem-valogat-peldas-itelet-egy-allatkinzo-ugyeben.htmlTöbb mint 1000 piros szalagos, szolidaritást és támogatást jelző fénykép érkezett a külföldi gazdiktól, akik mind úgy gondolták, hogy egy állatkínzónak börtönben van a helye. Az állatkínzó férfi büntetését a bíróság próbaidőre felfüggesztette.TV + BulvárOrigoEgyedül marad a gyerekkel Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/bulvar/20150506-egyedul-marad-a-gyerekkel-szebeni-istvan-aki-gyakorolhatja-az-apaszerepet.htmlAlig telt el egy hét a baba születése óta, Szebeni István máris egyedül marad kisfiával, Patrikkal. TV + Bulvár--Bocsi, nincs bocsi - Nem bocsátottak meg Bochkor Gábornak a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-nem-bocsatottak-meg-bochkor-gabornak-a-kommentelok.htmlNem csillapodnak a kedélyek Bochkor Gábor ominózus, karmesteres beszólása óta. A kommentelők ismét támadnak. TV + Bulvár--Horváth Éva új vizekre evezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-horvath-eva-szerzodeskotesi-szakerto-lett-a-miss-balaton-lanyait-fogja-tanacsokkal-ellatni.htmlVégre kedvenc témáiban fejlesztheti a fiatal lányokat Horváth Éva, akit leginkább a szépség és divat területén találtunk jártasnak. Kiderült, a műsorvezetőnő nem csak ezekben a témákban van otthon!TV + Bulvár--Hatalmas izmokat növesztene Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-hatalmas-izmokat-novesztene-cinthya-dictator.htmlA Life.hu riportere, Németh Máté a szakdolgozata kinyomtatására kísérte el a fotós lányt. Cynthia közben persze sokmindent elárult magáról, többek között beszélt arról is, hogy milyen külsőt szeretne magának.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.