Ördög Nóra elárulta, Nánási Pali mivel nem lepte még meg!

limuzin Nánási Pál Ördög Nóra Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös történetek derülnek ki Az ének iskolája tanárairól is a műsor felvételénél. Egy hófehér limuzin kapcsán több olyan bizalmas információhoz jutottunk, amin alaposan meglepődtünk. Van akinek már jutott, és van akinek még nem!

Gyuris Luca nagy álma volt, hogy limuzinba ülhessen, a produkció pedig örömmel teljesítette a tini kívánságát. Osztályfőnöke, Szulák Andi erre felidézte, hogy párja egyszer egy limuzinos kocsikázással kedveskedett neki.

"Egyszer azt mondtam a gyermekem édesapjának, hogy én semmit nem kérek születésnapomra, csak egy romantikus estét. Limuzinnal mentünk el vacsorázni! Mondtam neki, te bolond, én eljöttem volna veled bringával is!" -árulta el Szulák a családi történetet, amit Ördög Nóri szájtátva hallgatott.

"Én még sohasem ültem limuzinban" - szaladt ki az igazgatónő száján. Gyerünk, Pali, lepd meg az asszonyt!

Itt megnézheted, hogy melyik magyar celeb választott korábban a ruhájához limuzint!

Kifogott az olasz iskola Az ének iskolája olasz tanulóján http://www.life.hu/bulvar/20150424-kifogott-az-olasz-iskola-az-enek-iskolaja-olasz-tanulojan-luigin.html Hihetetlen olasz temperamentummal van megáldva Luigi, Az ének iskolája kis versenyzője. A magyar édesanyával, olasz édesapával rendelkező kissrácon mégis kifogott az olasz oktatási rendszer. TV + Bulvár -- Súlyos lovasbalesete volt Az ének iskolája diákjának http://www.life.hu/bulvar/20150417-sulyos-lovasbalesete-volt-az-enek-iskolaja-diakjanak.html Caramel egyszerűen őstehetségnek nevezte Győrfi Dzsenifert, aki teljesen elvarázsolta hangjával a zsűrit. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta sem mer lóra ülni. TV + Bulvár -- Caramel kedvéért tanítványa visszaült a lóra http://www.life.hu/bulvar/20150430-caramel-kedveert-tanitvanya-gyorfi-dzsenifer-visszault-a-lora.html Győrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni. TV + Bulvár -- Rosszul lett az izgalomtól Az ének iskolája versenyzője http://www.life.hu/bulvar/20150424-rosszul-lett-az-izgalomtol-az-enek-iskolaja-versenyzoje-nemeth-david.html Annyira izgult a fellépés miatt Németh Dávid, hogy rosszul lett a színpadon. Szerencsére még előtte remekül elénekelte a dalát, de utána már nem bírta magát tartani. TV + Bulvár Origo Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulói http://www.life.hu/bulvar/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.html Janca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. TV + Bulvár Origo Hevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapja http://www.life.hu/bulvar/20150402-hevesi-tamas-egykori-zenesztarsa-az-enek-iskolaja-tanulojanak-gyuris-lucanak-az-edesapja.html Nem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.