Csak a hírnév miatt akar gyereket exbarátnőjétől Sofia Vergara volt vőlegénye?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Születés hírnév embrió média Nick Loeb figyelem sperma lefagyasztás Sofia Vergara gyerek petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő és üzletember exkedvese, Nick Loeb lefagyasztott embrióinak ügye: Sofia Vergara szerint csak azért akadékoskodik Loeb, mert a média figyelmére áhítozik.

Egyre jobban mérgesedik a vita Sofia Vergara és volt vőlegénye, Nick Loeb között. Az egykori sztárpár ügye néhány hete kezdődött el, amikor kiderült: a gyönyörű színésznő üzletember exkedvese még mindig gyereket szeretne tőle, ám nem a megszokott módon.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Loeb ugyanis azokat az embriókat szeretné a világra hozni, akár béranyával is, akiket annak idején Vergarával együtt hoztak létre a színésznő petesejtjéből és az ő spermájából. Bizarr az ügy, annyi biztos, Joe Manganiello jegyesének azonban – érthető módon – esze ágában sincs sem kihordania őket, sem másmilyen módon hozzájárulnia ahhoz, hogy ezek a gyerekek megszülessenek. Hogy mennyire elege van már volt párja követelőzéséből, azt jól példázza legutóbbi interjúja is, amelyben Loebet egész egyszerűen egy médiaéhes senkinek nevezte. (Persze kulturáltabban megfogalmazva.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.