Úgy tűnik, újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő és üzletember exkedvese, Nick Loeb lefagyasztott embrióinak ügye: Sofia Vergara szerint csak azért akadékoskodik Loeb, mert a média figyelmére áhítozik.

Egyre jobban mérgesedik a vita Sofia Vergara és volt vőlegénye, Nick Loeb között. Az egykori sztárpár ügye néhány hete kezdődött el, amikor kiderült: a gyönyörű színésznő üzletember exkedvese még mindig gyereket szeretne tőle, ám nem a megszokott módon.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Loeb ugyanis azokat az embriókat szeretné a világra hozni, akár béranyával is, akiket annak idején Vergarával együtt hoztak létre a színésznő petesejtjéből és az ő spermájából. Bizarr az ügy, annyi biztos, Joe Manganiello jegyesének azonban – érthető módon – esze ágában sincs sem kihordania őket, sem másmilyen módon hozzájárulnia ahhoz, hogy ezek a gyerekek megszülessenek. Hogy mennyire elege van már volt párja követelőzéséből, azt jól példázza legutóbbi interjúja is, amelyben Loebet egész egyszerűen egy médiaéhes senkinek nevezte. (Persze kulturáltabban megfogalmazva.)

„Miért engedi meg a sajtó valakinek, hogy kitaláljon dolgokat, és hírértéket teremtsen neki a sajtón keresztül? Ő nem színész. Nem is sztár. Akkor meg miért?" – tette fel a kérdést, Vergara. „20 éven át dolgoztam keményen azért, hogy ott legyek, ahol most vagyok. És nem akarom, hogy ez az ember az én karrieremet használja fel arra, hogy magát reklámozza a sajtóban" – zárta le a vitát a gyönyörű színésznő, akinek a minap kapott csillagot a világhírű hollywoodi Hírességek Sétányán.