Ők még Goslingéknál is dögösebbek: eljegyezte Sofia Vergarát félisten pasija?

Forrás: AFP/Charley Gallay -
eljegyzés Joe Manganiello Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Ryan Gosling összejött Eva Mendesszel, azt hittük, nem lesz náluk szexibb sztárpár, de tévedtünk: Sofia Vergara és Joe Manganiello szemtelenül jól festenek együtt. Ráadásul úgy tűnik, már az eljegyzésen is túl vannak. 

Ha esetleg valaki nem ismerné az érintett feleket: Sofia Vergara egy igen szexi kolumbiai-amerikai színésznő, modell, a Modern család című sorozat sztárja. 42 éves elmúlt, és van egy 22 éves fia. Bombajól néz ki, és a stílusérzékével sincs probléma, ezt pedig idén is bebizonyította a vörös szőnyegen. Volt, hogy szuperfeszülős hófehér ruhacsodában pózolt, a Golden Globe-on is mesésen festett, az Emmy-gálán azonban apróbb ruhabaleset érte: a popsijánál szétnyílt az estélyi ruhája...

Forrás: AFP/Charley Gallay

Sofia fél éve jött össze azzal a Joe Manganiellóval, aki a True Blood sorozatban vérfarkast alakít, és akit a People magazin 2014 legszexibb agglegényének választott. A 38 éves úriember Sofia előtt már elcsavarta pár híresség, köztük Demi Moore fejét is, és ezért a hölgyeket nem is hibáztatjuk: a pasi teste tényleg eszméletlen - ezt itt már meg is mutattuk, ám tökéletes hasizmait ezen a képen csodálhattuk meg leginkább.

A pár épp Hawaii szigetén piheni ki 2014 fáradalmait, itt kapták le a lesifotósok Sofiát egy hatalmas gyémántgyűrűvel a kezén. A találgatások persze rögtön elindultak, és bár a turbékoló galambok még nem, barátaik azonban már megerősítették az eljegyzés hírét. Mi természetesen szurkolunk nekik, még akkor is, ha Sofia ilyen villámgyorsan elhappolta a világ elől ezt a FÉRFIT.

Mel B: „Soha nem emelne rám kezet a férjem!"http://www.life.hu/intim/20141229-mel-b-re-soha-nem-emelne-kezet-a-ferje-vegre-reagalt-a-pletykakra.htmlA egykori Spice Girls lánybanda tagja közösségi oldalán keresztül üzent a rosszindulatú pletykálkodóknak.Intim--Szakított Tim Burton és Helena Bonham Carter - Akkor miért sétálgat együtt a sztárpár?http://www.life.hu/intim/20141229-tim-burton-es-helena-bonham-carter-13-ev-egyuttlet-utan-szakit.htmlA filmrendező és a színésznő karácsony előtt egy nappal jelentette be különválásuk hírét. Pár nappal később már együtt kapták lencsevégre őket.Intim--Soha nem látott fotósorozat a 20 éves Angelina Jolie-ról http://www.life.hu/intim/20141228-soha-nem-latott-fotosorozat-a-20-eves-angelina-jolie-rol.htmlSoha nem látott fotósorozat látott napvilágot Angelina Jolie-ról. Figyelem, őrülten szexi képek!IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.