Katalin hercegnő és Vilmos herceg Sarolta hercegnővel sétáltak - vagy mégsem?

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 Katalin hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg Primrose Hillben sétálgattak, és szelfiztek a járókelőkkel. Legalábbis a rövidlátók szerint. Aki közelebbről megnézte őket, rájött, hogy ez bizony nem teljesen igaz. 

Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről néhány másodperc alatt kiderült, hogy ők inkább csak Kati és Vili. A hercegi párra nagyon hasonlító imitátorok járták az utcát babakocsival, és egy kávéra is beültek. Több amerikai turista nagyon megörült nekik, és annak reményében, hogy ők az igazi Katalin és Vilmos, egy szelfire is bepózoltak melléjük.

Forrás: Northfoto

Azért, aki jobban ismeri a hercegi pár stílusát, hamar rájön, hogy Katalin bizony ilyen babakocsival és táskával biztosan nem menne utcára.

Mindenesetre az ötlet zseniális volt.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Szomorú vagy? Bérelj luxus sírószobát! http://www.life.hu/news/20150511-luxus-siroszoba-berelheto-tokioban.htmlEgy tokiói hotelben olyan szobát bérelhet bárki, amit speciálisan sírásra fejlesztettek. Van ott minden, ami egy jó zokogáshoz kell. NewsThinkstockMiért hívogatta Erdélyi Mónikát Joshi Bharat?http://www.life.hu/news/20150511-erdelyi-monika-es-joshi-bharat-a-fem3-cafet-vezetik-majd-kozosen.htmlÁltalában a bölcs Joshi Bharat látja el tanácsokkal az embereket, de most állítólag neki volt szüksége útmutatásra.NewsDöbbenetes! Sorozatgyilkos vadászott a sztárfocistárahttp://www.life.hu/news/20150511-zlatan-ibrahimovic-focistat-akarta-megolni-a-sved-sorozatgyilkos-peter-mangs.htmlA híres focistára is vadászott a svéd sorozatgyilkos, Peter Mangs, akit meglepő dolog miatt haragított magára a svéd labdarúgó-válogatott és a francia Paris Saint-Germain sztárja.News--Az első randin halt meg a lány, új barátja szeme láttárahttp://www.life.hu/news/20150511-meghalt-a-fiatal-lany-az-elso-randijan.htmlEgy fiatal brit fiú az interneten keresztül ismerkedett meg a több ezer kilométerre, Dél-Afrikában élő barátnőjével. Első személyes találkozásuk hirtelen, tragikus véget ért. NewsThinkstockTragédia: meghalt a fiatal focistahttp://www.life.hu/news/20150511-tim-nicot-23-eves-belga-focista-elhunyt-szivrohamban.htmlTim Nicot még szombaton a pályán kapott szívrohamot, és a szervezete ma feladta a küzdelmet.NewsOrigoCorinna Schumacher már nem bízik férje gyógyulásában?http://www.life.hu/news/20150511-michael-schumacher-felesege-corinna-eladja-a-csaladi-ingatlanokat-hogy-fizetni-tudja-ferje-apolasat.htmlHatalmas vagyonokat költ a Schumacher család az egykori F1-es pilóta ápolására. Mivel úgy hírlik, Michael Schumacher sosem fog teljesen felépülni, felesége, Corinna elkezdte felszámolni a család ingatlanjait, hogy finanszírozni tudja férje rehabilitációját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.