Új Zámbó Jimmy-lemez jelenik meg

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy sláger lemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy eddig sosem hallhatott dalai kerültek elő, így hamarosan új lemeze jelenik meg.

"Küldetésemnek érzem, hogy ezzel a lemezzel a Királyt visszahelyezzem a trónra" - mondta a Blikknek Boros László. Mint kiderült, ő volt az első, aki 1991 júniusában lemezszerződést kötött az akkor még elsősorban vendéglátós tehetséggel. A közös munka jó ötletnek bizonyult, Jimmy debütáló lemeze a Csak egy vallomás címmel több mint 40 ezer példányban fogyott. Erre az óriási sikerre már minden nagyobb kiadó fel is figyelt, így hamarosan véget is ért a gyümölcsöző közös munka.

Forrás: MTI/Földi Imre Forrás: MTI/Földi Imre

"Jimmy kilencvenegy decemberében közölte velem, hogy menni akar, de ígéretet tett, hogy megcsinálja velem azt a két lemezt, amit a szerződésünk még magában foglalt" - mondta Boros. Jimmy tartotta is az ígéretét, és pár hónap múlva beállított hozzá 22 dallal és világslágerrel, amelyekhez zömében Boros írt szöveget, a számokat pedig titokban vették fel, ugyanis ekkor már érvénybe lépett Jimmy új szerződése egy lemezkiadóval.
Noha Jimmy halála ugyan a producer kiadott már egy lemezt a hanglemezkiadójával közösen, ám felesége ekkor nagybeteg lett, így a magánéleti problémák miatt nem dolgozta fel az anyagot, és maradt még egy lemeznyi sláger. Ám úgy érzi, ezzel még tartozik az énekes rajongóinak, így hamarosan hallhatjuk a tiszta hangú, 23 éves Jimmyt.

Újabb pletyka végére került pont Zámbó Jimmy halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-zambo-jimmy-enekes-halalaval-kapcsolatban-ismet-tisztazodott-egy-pletyka-mert-interjut-adott-az.htmlZámbó Jimmy halála után 14 évvel szólalt meg Vágó Imréné, aki tisztázta azokat a pletykákat, miszerint az énekes halálakor még egy személy tartózkodott volna az énekes házában.TV + Bulvár--Újabb fordulat Zámbó Jimmy halála ügyébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150204-zambo-jimmy-zenesz-a-kiraly-halala-ugyeben-ujabb-fordulat-a-koronatanu-hule-eva-halala-utan.htmlKiderült: a magát koronatanúnak nevező Hulé Éva, Jimmy tavaly áprilisban elhunyt rajongója, állításával ellentétben, nem volt ott a király halála percében.TV + Bulvár--Tizennégy éve lőtte főbe magát Zámbó Jimmyhttp://www.origo.hu/itthon/20150102-tizennegy-eve-lotte-fobe-magat-a-zambo-jimmy.htmlTragédiába torkollott az újévi buli Zámbó Jimmy csepeli otthonában 2001-ben. Az akkor népszerűségének csúcsán lévő énekes saját pisztolyával lőtte főbe magát. A Király azóta Csepel díszpolgára lett. ItthonSosem látott fotók Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141223-sosem-latott-fotok-zambo-jimmyrol-es-csaladjarol.htmlA Király fia, Zámbó Krisztián a Fem3 vendégeként olyan fényképeket mutatott családjáról élő adásban, amelyeket eddig még soha nem láthatott a közönség.TV + Bulvár--Halálos csillogás! Gyémánt lesz Zámbó Jimmybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140821-zambo-jimmy-enekes-hamvaibol-gyemantot-keszitene-egy-lelkes-rajongo.htmlVannak hírek, ami mellett a Life.hu szerkesztősége sem tud elmenni szó nélkül. Na, ez pont ilyen... Gyémánt lehet Zámbó Jimmy hamvaiból, állítja egy lelkes rajongó.TV + Bulvár--Rising Star: Zámbó Jimmy feltámadt!http://www.life.hu/bulvar/20141116-zambo-jimmy-feltamadtpeter-sramek-szemeyleben-a-rising-starban.htmlA Zámbó család már két évvel ezelőtt a szívébe zárta a szlovák Peter Srameket, aki vasárnap este a Rising Star színpadán mutatkozik be a nézőknek. A 21 éves fiú rajongása az elhunyt énekes iránt szinte hátborzongató.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.