Papp Gergő: "Én mindent az RTL Klubnál tanultam meg" - Így köszöntötték régi kollégái Pimasz urat

Papp Gergő Pimasz Úr ottalszik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, ősztől az RTL II-n látható a Pimasz úr ott alszik. Papp Gergő a váltásról így nyilatkozott. Régi-új munkahelyére a Fókusz kamerái is elkísérték. Nézzétek!

Szívhez szóló történet a kislányról, aki lehet, utolsó születésnapját ünnepli családjávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-az-rtl-klub-hazon-kivul-musoraban-riport-a-kislanyrol-akit-el-akarnak-valasztani-csaladjatol.htmlEbben az évben még családjával ünnepelhette a születésnapját Fruzsina, akit ki akarnak toloncolni Svédországból.TV + Bulvár--Intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter - Kiderül az is, ki az újítóbb az ágybanhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-intim-titkokat-osztott-meg-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-kasza-musorban.htmlEdig még nem hallott intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter a Kasza! című műsorban.TV + BulvárOrigoNagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-nagy-ricsi-a-margit-hidra-koltozott-ahova-egy-hatalmas-franciaaggyal-erkezett.htmlAz X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?TV + Bulvár--Cukorbeteg lett Szellő István - szerencsére csak tiszteletbelihttp://www.life.hu/bulvar/20150512-tiszteletbeli-cukorbeteg-lett-szello-istvan-egy-csepp-figyelem-alapitvany-10-szuletesnap.htmlNem csak a képernyőn elválaszthatatlan az Erős Antónia és Szellő István páros. A híradósok a munkán kívül is találtak egy közös pontot, amelyben egyfomán gondolkoznak. Pedig csak egyikük beteg.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBrazil szívtipró lett a Rising Star énekese Peter Srámekhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-brazil-szivtipro-lett-a-rising-star-os-peter-sramek.htmlA Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek arra vágyik, hogy olyan gazdag és jóképű legyen, mint a brazil sorozatok szívtiprói. Egy kis időre belebújhatott egy szappanopera főhős szerepébe.TV + Bulvár--Éden Hotel - Zavarba ejtő vallomást tett az egyik játékos http://www.life.hu/bulvar/20150512-eden-hotelben-eden-gyula-eden-petinek-tett-vallomast.htmlFurcsa kijelentést tett az Éden Hotel játékosa, Éden Gyula. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.