Fura hírre bukkantunk: Joshi Bharat testvérét elrabolta egy majompár

TV2 testvér bátya majom rablás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tátott szájjal hallgattuk a TV2 műsorvezetőjének történetét, amikor is testvérére szemet vetett egy majomházaspár. Lehet, hogy megvan a kis Maugli?

A műsorvezető óriási derültséget okozott a Mokka stúdiójában azzal a régi családi történettel, mely szerint testvérét még csecsemőkorában elrabolta egy majom.

„Anyám kitette a testvéremet a levegőre, majd bement a konyhába főzni, amikor hatalmas zajt hallott, kiszaladt az udvarra és a bátyám már a majom kezében volt, aki a tetőn üldögélt. A testvérem karján, a mai napig láthatóak a majomkarmolások" – mesélte nagy nevetés közepette Joshi.

Ördög Nóra sírva fakadt Medveczky Ilona miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-sirva-fakadt-medveczky-ilona-miatt-az-osszezarva-friderikusszal.htmlAmikor Friderikusz Sándor megtudta, hogy Medveczky Ilona összeveszett valamiért Ördög Nórával, felhívta múlt heti vendégét, és megpróbálta megoldani a két nő problémáját. TV + Bulvár--Magyarország bajnokai együtt szelfiztek http://www.life.hu/bulvar/20150508-gyurta-gergely-uszo-gyurta-daniel-uszo-es-berki-krisztian-tornasz-olimpiai-bajnok-egyutt-szelizett.htmlGyurta Gergely, Gyurta Dani és a tornász Berki Krisztián egy fotón - kell ennél több?TV + Bulvár--Cinthya Dictator nem fogja szeretni Varga Viktor új párjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150508-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-nem-fogja-szeretni-varga-viktor-uj-parjat.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője bevallotta, nem fogja szeretni exe új párját.TV + Bulvár--Debreczeni Zita Gianni kuktája lett - Cuki fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-fozicskezett-parjaval-gianni-etteremtulajdonossal-olaszorszagban.htmlA modell és párja, az étteremtulajdonos Gianni, éppen Olaszországban romantikáznak, ahol Zita főzőleckéket vesz szerelmétől – hát nem cukik?TV + Bulvár--Éden Hotel - Zavarba ejtő vallomást tett az egyik játékos http://www.life.hu/bulvar/20150512-eden-hotelben-eden-gyula-eden-petinek-tett-vallomast.htmlFurcsa kijelentést tett az Éden Hotel játékosa, Éden Gyula. TV + BulvárOrigoMegsérült Stohl András - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/bulvar/20150512-stohl-andras-a-vigszinhaz-szinesze-megserult.htmlSérülten lépett színpadra vasárnap este a színész, a rákövetkező napon pedig a Vígszínház közleményben tájékoztatta nézőit, hogy Stohl András nem folytatja tovább a Jó estét nyár, jó estét szerelem! próbáit. A színész a darabban főszerepet játszott volna, így jogosan merül fel a kérdés: vajon mi történhetett?TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.