Megtaláltuk a legdrágább gyógyszeres dobozt - ki nem találnád, kié volt

Forrás: Northfoto -
halál Elvis Presley gyógyszer doboz gyűjtő árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley utolsó fájdalomcsillapító piruláinak üres doboza került kalapács alá és szinte azonnal el is kelt.

Elvis Presley utolsó pirulásdobozát, amit halála után találtak a lakásában, egy lelkes gyűjtő vásárolta meg. A fájdalomcsillapításra használt gyógyszert a holtan heverő legenda mellett találták meg, még az is lehet, a végzetes napon a doboz tartalma okozta Elvis halálát.

Forrás: Northfoto
Ilyen még nem volt: Kanye West elmosolyogta magáthttp://www.life.hu/news/20150512-kanye-west-elmosolyogta-magat-egy-kosarlabdameccsen.htmlA rapper véletlenül engedett el egy enyhe vigyorgást – ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment, amikor végre észbe kapott.News--Meleg közlekedési lámpák jeleznek Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20150512-meleg-kozlekedesi-jelzolampak-jeleznek-becsben.htmlVegyes és egynemű emberalak-párok jelzik a gyalogosoknak a szabad átkelést az osztrák főváros összesen 49 darab kereszteződésében.NewsOrigoItt a tökéletes fenék! A férfiak megmondták a tutithttp://www.life.hu/news/20150512-ferfiak-lerajzoltak-a-tokeletes-feneket.htmlKicsi, nagy, izmos, lapos - a fenekek olyanok, mint Gombóc Artúrnak a csoki. Mindegyiket szeretik.News--Fából készített traktor egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20150508-fabol-keszitett-traktor-egy-magyar-ferfi-puskas-istvan-traktorvezeto.htmlA tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.News--Furcsa építmény – mintha meseországban járnálhttp://www.life.hu/news/20150505-furcsa-epitmeny-kinaban-kilenc-kicsi-szines-hazat-epitettek-egy-lepcsohaz-kore.htmlKilenc kicsi színes szoba, külön, mégis együtt, na, ez egy igazán nyakatekert házikó Kínában.News--Bizarr édesség! Élethű baba-tortákhttp://www.life.hu/news/20150504-elethu-baba-tortakat-keszit-egy-angliai-cukrasz-stacy-dudding-aki-barki-csemetejet-tortaba-onti.htmlA megszólalásig hasonlítanak az igazi kisbabákhoz az angliai Nyugat-Yorkshirben készült babatorták. Te beleharapnál a bébidbe?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.